Adviseur Brandveiligheid
DPA Professionals
Eindhoven, Netherlands
10 dagen geleden

Hoe kunnen organisaties brandschade voorkomen én de bedrijfscontinuïteit beter veiligstellen? En kan een gebouw bij brand snel ontruimd worden, ook als er veel bezoekers zijn?

Als adviseur Brandveiligheid bij DPA Cauberg-Huygen adviseer je in woningbouw-, industriële en utiliteitsprojecten over brandveiligheid.

Wat je gaat doen

Als adviseur Brandveiligheid voer je je eigen projecten uit, al dan niet met ondersteuning van junior adviseurs, en werk je samen in projectteams.

Je zet jouw kennis, ervaring en netwerk in om nieuwe opdrachten binnen te halen en houdt administratief de touwtjes in handen.

Je hebt een visie op je vakgebied en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Je bent enthousiast, hebt durf en een gezonde portie doorzettingsvermogen.

Je kent en begrijpt de processen op de markten waar DPA Cauberg-Huygen actief is, je ziet kansen, bent in staat deze te realiseren en bent een verbinder.

Jouw profiel

 • Een relevante hbo- of wo-opleiding, zoals bouwkunde, en vakinhoudelijke kennis van algemene bouwkunde, en de geldende regelgeving
 • Enkele jaren werkervaring
 • Passie voor het creëren van duurzame, gezonde en veilige omgevingen
 • Goede commerciële vaardigheden
 • Sterk in communiceren, organiseren en samenwerken
 • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken vanuit een klantgerichte instelling
 • Sleutelwoorden : deskundig, ambitieus en ondernemend
 • Wat je van ons kunt verwachten

  We bieden je een boeiende werkomgeving en bijzondere projecten van middelgrote tot zeer grote omvang. Waar prettige collega’s je op professionele wijze ondersteunen.

  En waar je naast een grote mate van vrijheid (beslissingsbevoegdheden en verantwoordelijkheden) volop ruimte hebt om je kennis en kunde te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als voor het verwerven van projecten.

  DPA Cauberg-Huygen voorziet mensen van alle mogelijke ondersteuning om goed te kunnen functioneren en zich optimaal te ontplooien.

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend ook bij. De standplaats is in overleg.

  Je werkomgeving

  DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek.

  Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken.

  DPA Cauberg-Huygen is een zelfstandige werkmaatschappij van de beursgenoteerde DPA groep. Vanuit verschillende vestigingen bedienen we landelijk onze klanten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier