Medium Care verpleegkundige
Isala
Zwolle, Netherlands
15 uur geleden

De afdeling / Het specialisme

Wil jij die extra zorg geven en nét dat stapje harder lopen voor je patiënt

Heb jij een goede klinische blik, ben je flexibel en kun jij goed handelen in hectische situaties? Dan ben jij van harte welkom binnen ons team op de Medium Care!

Als onderdeel van het Intensive Care complex hebben we binnen Isala een afdeling Medium Care. Je geeft zorg aan patiënten die net van de Intensive Care komen of rechtstreeks van de Spoed Eisende Hulp.

Een overbruggingsfunctie als step up & down’ en daarnaast de opvang van postoperative patiënten.

Op de Medium Care afdeling worden voornamelijk patiënten opgenomen na neurochirurgische operaties, abdominale chirurgie, cardiothoracale ingrepen, interne problematiek en trauma’s.

De diversiteit aan specialismen maakt het werken boeiend en uitdagend.

We werken met een groot, gastvrij team van ongeveer 200 mensen waarvan ongeveer 20 MC-verpleegkundigen. Er hangt een fijne prettige sfeer, we kennen elkaar goed en we zijn goed op elkaar ingespeeld.

Het opleiden van nieuwe collega’s en het delen van kennis om steeds de beste zorg te kunnen leveren vinden we vanzelfsprekend.

De samenwerking met het behandelend team van medici en physician assistants is hecht en samen werken we aan optimale zorg, die we liefst iedere dag een beetje beter maken.

In Zwolle hebben we 12 Medium Care bedden (en de Intensive Care 32 bedden). Op onze locatie in Meppel hebben we een afdeling acute zorg (met 10 bedden).

Als Medium Care verpleegkundige ben je inzetbaar op beide locaties, wat de variatie in je werk nog groter maakt. Jouw bijdrage aan teamontwikkeling en het verbeteren van kwaliteit van zorg wordt door ons erg gewaardeerd.

Wat ga je doen?

 • Je verleent passende zorg aan zieke patiënten die aan jou zijn toevertrouwd. Je observeert, bewaakt, verpleegt en verzorgt alle patiëntencategorieën, die laag complexe zorg nodig hebben.
 • Je verzamelt en interpreteert gegevens, onderkent direct noodzakelijke zorg en voert deze uit in opdracht van de arts

 • Je zorgt voor een goede opvang, begeleiding en informatievoorziening aan patiënten en hun naasten
 • Je begeleidt Medium Care verpleegkundigen in opleiding
 • Je levert een actieve bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg, want je bent geïnteresseerd in je vak en de ontwikkelingen en deelt graag kennis
 • Het profiel

 • Je bent een enthousiaste, deskundige Medium Care verpleegkundige (met vereiste diploma’s en BIG registratie) die altijd het menselijk aspect voor ogen houdt.
 • Ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister V&V, dan is dat een pre

 • Je bent patiëntgericht
 • Je hebt passie voor je vak en werkt en leert graag om zo de zorg elke dag weer wat beter te maken
 • Je bent enthousiast, gastvrij en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en kunt goed inspelen op acute situaties
 • Je loop nét dat ene stapje extra voor elke kritieke zieke patiënt
 • Het aanbod

  Uitdaging en ontwikkeling

  Isala is een groot topklinisch ziekenhuis met een dynamische Medium Care. Er is uitdaging te vinden en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden door middel van een groot aanbod aan bijscholingen en cursussen.

  Daarnaast werk je in een gemotiveerd en enthousiast betrokken team waarmee jij samen voor de acuut bedreigde patiënt gaat zorgen.

  Je werkt samen, je leert en verbetert elke dag.

  Een fijn woon- en werkklimaat

  Woon je nog niet in de omgeving Zwolle? Dan is een nieuwe baan met daarbij een groenrijke woonomgeving een fijn perspectief voor de toekomst.

  Wij bieden je een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan. Isala beschikt over een verhuiskostenregeling en een programma Sterk & Fit, waarin je allerlei activiteiten kunt doen in de omgeving van Zwolle.

  Ook heeft Isala een actieve personeelsvereniging.

  Dienstverband

  Je krijgt van ons een inwerkprogramma dat is afgestemd op je werkervaring en leerbehoefte. De functie is volgens de Cao Ziekenhuizen ingedeeld in FWG 50 met een huidig maximumsalris van € 3.

  490,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier