Weekendhulp Vlijmen
jola mode
Vlijmen, NL
22 uur geleden

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerk(st)er verzorg jij het eerste contact met de klanten. Door jouw hulp en adviezen voelen ze zich thuis bij Jola Mode en worden ze vaste klanten.

Daarnaast bedien je de kassa, verpak je gekochte kleding en accessoires. Ook houd je je bezig met de verwerking van de collectie en houd je winkel en magazijn schoon.

Een leuke veelzijdige baan volgens de arbeidsvoorwaarden van de CAO mode / kleding.

Jouw profiel

Je bent een teamspeler, en bent zeer klant- en servicegericht. Bovendien ben je goed op de hoogte van modetrends en wil je je zowel vakmatig als qua vaardigheden verder ontwikkelen.

Omdat je je bewust bent van je representatieve functie kleed je je goed en besteed je veel aandacht aan je persoonlijke verzorging.

Je houdt van detailhandel en grote bedrijvigheid. Daarnaast ben je flexibel, commercieel, ken je de wensen van de klanten en wil je het maximale rendement uit de winkel halen.

Je hebt een VMBO werk en denkniveau.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier