Systeembeheerder
YACHT
Eindhoven
22 dagen geleden

Over de functie

Een job die verder gaat dan enkel incidenten oplossen. Met jouw ervaring met infrastructuren en bijbehorende supportvraagstukken wil jij verder de diepte in! Voor de klant ben jij tweedelijns en per dag komen er 30 tot 40 calls binnen die gemiddeld 30 tot 45 minuten in beslag nemen.

Dit is geen probleem voor jou, want jij lost ze op of zoekt ze tot de bodem uit zodat jij er weer van op kunt steken. Het betreft een verantwoordelijke supportfunctie in een team waar eigen initiatief tonen de standaard is.

Hoewel je goed zelf uit de voeten kunt komen met vraagstukken die met name op het gebied van Microsoft Server omgevingen liggen, kun jij altijd terecht bij een hecht team voor vragen! Zo leer jij elke dag meer over de achterliggende technieken op het gebied van on-

premise, cloud en hybride bedrijfsnetwerken!

Functie-eisen

Als nieuwe systeembeheerder is je diploma niet het belangrijkst, zolang je CV maar is aangevuld met recente certifcaten .

Dit doe je omdat je IT professional in hart en nieren bent, en graag up to date blijft. Gezien de meeste klanten in omgeving Eindhoven wonen, woon je hier in de buurt.

Je hart ligt in de ICT en je wilt hier graag in groeien en kunt dit aantonen. Gezien jij al ervaren bent als supportmedewerker / systeembeheerder heb jij ervaring in de ondersteuning van complexe ICT infrastructuren.

Ook ben je daarom klantgericht , ben je een echte teamplayer en heb je en hoog verantwoordelijkheidsgevoel . Jouw kennis van VMware en storage systemen is dan ook up to date.

Je hebt kennis van Microsoft (minimaal MCSA 2008), VDI , Citrix en / of Terminal Server . Kennis van security producten is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Naast een ontzettend leuke job (40 uur per week) waar je veel kunt leren, kun je rekenen op;
 • Pensioenregeling
 • Onkosten kunnen gedeclareerd worden
 • Gratis lunch op kantoor
 • Salaris rond €2800 afhankelijk van je ervaring
 • Bedrijfsinformatie

  Dit vertel ik je graag onder het genot van een lekkere kop koffie en een stroopwafel .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier