Werkvoorbereider
Link-engineers.nl
NL
20 dagen geleden
source : JobBoost.io

Deze middelgrote aannemer is een echt familiebedrijf. Ze richten zichzelf voornamelijk op het ontwikkelen, bouwen en ook het onderhouden van woningen.

Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, voornamelijk in de segmenten scholen, zorg en retail. Dit familie bedrijf bouwt aan duurzame relaties met de klanten zowel als de medewerkers.

Het is een innovatieve aannemer die gelooft in vernieuwing en de investering in de ontwikkeling van hun talenten.

Beschrijving

Als werkvoorbereider heb je de controleer en coördineer je het bestek en de tekeningen van projecten. Je voert overleg met allerelei disciplines zoals de architect, constructeur, adviseurs, verschillende onderaannemers en leveranciers.

Je maakt vergelijkingen en vraagt offertes aan. Dit alles gebeurd kritisch en nauwkeurig en indien nodig breng je alternatieven aan waar kosten bespaart kunnen worden.

Ten tijden van de realisatiefase ben je ook regelmatig op de bouwplaats te vinden.

Functie eisen

MBO denk- en werkniveau Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie Je hebt ervaring met IBIS Trad, Autocad, Excel en Word Je hebt ervaring met het werken in een team Achtergrond in bouw of bouwgerelateerde omgeving is een pré

Sollicitatie

Wil je meer weten? Bel ons, reageer hieronder of laat je terugbellen door mij!

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier