Monteur machines
Intermediair Uitzendbureau
Twello, NL
6 dagen geleden

Assisteert bij de aanleg, installatie, montage, onderhoud en revisie van een groot scala aan apparaten, machines en installaties in de sector metaalbewerking en elektrotechnische industrie.

Analyseert storingen,repareert en installeert nieuwe machines.

 • Technisch inzicht; mechanisch en / of elektrische achtergrond; aanpakkersmentaliteit; ervaring in een (auto) technische branche;
 • mechanisatie, elektro, metaalbewerking is verplicht; ervaring in het opbouwen en aanpassen van machines en kennis van dieselmotoren is een pre

  Functie-eisen :

  Voor een opdrachtgever in de omgeving Deventer zijn we op zoek naar technische sleutelaars die van aanpakken weten. Het betreft werk bij een grote machine-

  aggregaten- en automatenproducent. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud, licht revisiewerk, kapotte onderdelen vervangen, slijtagegevoelige delen controleren, reinigen en waar nodig vervangen.

  Pakkingen, filters, olie, e.d. vervangen en verschonen. Daarnaast mechanische werkzaamheden in de werkplaats, het opbouwen van motoren / aggregaten, inspecties a.

  d.h.v. checklisten, keuren van aggregaten en lichte elektronische werkzaamheden. Het betreft werk op twee verschillende afdelingen, namelijk nieuwbouw en service / onderhoud.

  Je zult ter werk gesteldVoor een opdrachtgever in de gemeente voorst zijn we op zoek naar technische sleutelaars die van aanpakken weten.

  Het betreft werk bij een grote machine-, aggregaten- en automatenproducent. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud, licht revisiewerk, kapotte onderdelen vervangen, slijtagegevoelige delen controleren, reinigen en waar nodig vervangen.

  Pakkingen, filters, olie, e.d. vervangen en verschonen. Daarnaast mech

  worden op de afdeling die het beste bij je past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier