Afstudeerstage R&D - Big Data
Unit4
Hengelo, The Netherlands
5 dagen geleden

Een afstudeerstage bij Unit4 als eerste stap naar jouw succesvolle carrière? Direct een baan na het afstuderen?

Unit4 is continu bezig om te innoveren, nieuwe features te ontwikkelen en onze software nog gebruiksvriendelijker te maken.

Wil jij ons helpen door middel van jouw afstudeeropdracht?

Voor het product Unit4 Verzuimsignaal verzamelen we gegevens van gebruikers en welke persoonsinformatie de gebruikers van het systeem hebben ingezien.

Aangezien deze gegevens set binnen 4 maanden opgelopen is tot 230.000.000 records begint het de kenmerk te krijgen van Big data en kunnen we de benodigde informatie niet meer opvragen met conventionele databasemanagementsystemen.

Vanuit de nieuwe GDPR wet moeten wij als software organisatie inzage kunnen bieden hoe onze data gebruikt wordt. Daarom willen wij een project starten om de volgende vragen te beantwoorden :

 • Volstaat de huidige methode om grote hoeveelheid aan informatie op te slaan?
 • Wat moet er worden ingericht om de juiste informatie inzichtelijk te maken?
 • Kunnen we machine learning implementeren om onjuist gebruik van persoonsinformatie te detecteren?
 • Deze opdracht is uit te voeren op onze vestiging in Hengelo. Naast het onderzoek is het ook mogelijk om de oplossing te creeren en te implementeren.

  Als stagiair werk je samen met ervaren specialisten in een informele sfeer en een Agile omgeving.

  Wie ben jij

  Je volgt een HBO studie in de richting van informatica en hebt een passie voor softwareontwikkeling en houdt van onderzoeken en experimenteren.

  Als persoon heb je een proactieve houding en ben je een echte teamspeler.

  Wat bieden wij

  Unit4 is een organisatie met een rijke geschiedenis, 38 jaar geleden gestart in Nederland. Er is dan ook veel kennis en expertise beschikbaar waar je als stagiair eenvoudig gebruik van kunt maken.

  Onze collega’s helpen je graag meer te weten te komen over onze producten en diensten en hoe onze oplossingen organisaties nog succesvoller kunnen maken.

  Je krijgt alle ruimte om bij te blijven met de nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied. En nog belangrijker : je mag ze tijdens je stage ook toepassen.

  Je ontvangt persoonlijke begeleiding en bent werkzaam aan producten die door vele bedrijven en gebruikers iedere dag worden gebruikt.

  Met vestigingen in Sliedrecht, Utrecht en Hengelo zijn er vele mogelijke onderwerpen waar jij mee aan de slag kunt.

  Als afstudeerder ontvang je een stagevergoeding van € 650,- bruto per maand. Plus een bonus die kan oplopen tot maximaal €1000,-

  afhankelijk van het eindcijfer voor je afstuderen. Tevens zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s en is er de mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te komen.

  Over Unit4

  Unit4 is in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor serviceorganisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken.

  Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen - het verbetert hun efficiëntie en productiviteit en stelt mensen in staat om juist tijd te besteden aan hun eigenlijke werk zoals het helpen van hun klanten.

  Door gebruik te maken van de nieuwste AI-, machine learning en digitale technologieën kunnen onze klanten bedrijfskritische gegevens beter dan ooit interpreteren.

  Onze cloud ERP- en industriegerichte oplossingen leveren snelle inzichten voor organisaties in sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en de publieke en non-

  profit sector. Met onze software kunnen mensen meer waarde creëren voor zichzelf, hun organisatie en hun klanten.

  Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

  Interesse?

  Solliciteer direct en we nemen graag contact op om een passende opdracht voor je te vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier