Orderpicker
Action Nederland B.V.
Limburg (NL)
29 dagen geleden

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN

Gemiddeld ontvangt elk filiaal van Action dagelijks een vracht van 40 rolcontainers met verschillende dozen artikelen. Als orderpicker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het verzamelen van deze vracht.

Je rijdt op een orderpicktruck door het magazijn om de bestelde producten te verzamelen en klaar te zetten voor verzending naar onze winkels.

Hierbij maak je gebruik gemaakt van voicepicking, een nieuwste technologie waarbij je de opdrachten ontvangt via een koptelefoon.

Door onze sterk wisselende artikelen heb je iedere dag dat je werkt weer nieuwe producten in je handen.

De werktijden in de dagdienst zijn van 06.00 uur tot 15.00 uur (maandag t / m vrijdag) en in de avonddienst van 15.00 uur tot 23.

00 uur (maandag t / m donderdag en evt. op zaterdag van 06.00 tot 15.00 uur).

WAT KENMERKT EEN ORDERPICKER BIJ ACTION

Een Orderpicker van Action is flexibel, een aanpakker en werkt efficiënt. Dit doe je in een gestructureerde en nette omgeving met een no-nonsense mentaliteit.

En verder :

 • Je bent in een goede fysieke conditie;
 • Ervaring in het orderpicken is niet noodzakelijk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en / of Engelse en / of Poolse taal.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Een gratis maaltijd bij de avonddienst
 • PERSOONLIJKE GROEI

  We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling en hierdoor is de verwachting dat de organisatie verder zal groeien, waardoor er (internationale) doorgroeimogelijkheden zijn

  Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua processen en de opening van nieuwe distributiecentra.

  Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze logistieke afdeling.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier