Bijbaan: vakantie postbezorger in AMSTERDAM Vogelbuurt Zuid
Recruitnow
Amsterdam, Nederland
16 uur geleden

Zoek jij een leuke, flexibele vakantiebaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in AMSTERDAM Vogelbuurt Zuid! Wat ga je doen als postbezorger?

Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 08 : 00 en 18 : 00 uur.

Voor je het weet zit je werkdag er weer op en kun je verder met je studie, andere baan of je privéleven. Dit bezorgen we jou als postbezorger : Een leuke bijbaan voor circa 3-

6 uur per week. Meer werken kan ook, tot 20 uur per week. Een salaris gebaseerd op € 9,20 per uur. Een doorzetbonus van €50 over de eerste 3 maanden.

Een online opleidingsaanbod zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit vragen wij : Ben je minimaal 15 jaar, beschikbaar op dinsdag en / of vrijdag en houdt niets je tegen om jouw post netjes en op tijd te bezorgen?

Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt. Sandd is een uniek bedrijf. Er heerst een eigen cultuur, waar doorzettingsvermogen, ambitie, trots, openheid en dynamiek centraal staan.

We hebben een grote overtuiging dat we waar kunnen maken wat onze klanten vragen. We zeggen niet voor niets : "Waar een wil is, is Sandd.

Bij Sandd werk je in een platte organisatie, met een informele sfeer, waar we elkaar kennen en elkaar weten te vinden. Dit vragen wij : Ben je minimaal 15 jaar, beschikbaar op dinsdag en / of vrijdag en houdt niets je tegen om jouw post netjes en op tijd te bezorgen?

Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier