Conventioneel draaier
Regiodienst
Hoorn, Netherlands
26 dagen geleden

Introductie

Heb jij ervaring met verspanen en ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de metaalbewerking? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydrauliek, pneumatiek en luchtcompressoren zoeken wij een verspaner voor in de regio Hoorn, Noord-Holland.

Organisatie

Het bedrijf is gespecialiseerd in hydraulische oplossingen in de breedste zin van het woord. De organisatie is internationaal georiënteerd en werkt met de modernste technieken.

Binnen het bedrijf worden diverse hydraulische producten ontworpen en geproduceerd. De vestiging in de regio Hoorn is momenteel op zoek naar een gedreven metaalbewerker ter uitbreiding van hun team.

Functie

Als conventioneel draaier / lasser ben je bezig met conventioneel draaien, cnc draaien en lassen. Je moet zelfstandig werkstukken maken vanaf tekening.

uiteraard als je nog geen ervaring hebt, wordt je intern opgeleid.

Functie eisen

Als conventioneel draaier / lasser ben je in bezit van :

 • MBO werktuigbouwkunde
 • Ervaring met conventioneel draaien en lassen
 • In bezit van rijbewijs B
 • VCA is een pré
 • Woonachtig in de regio van Hoorn
 • Aanbod

  Wij bieden een veelzijdige functie bij een jonge en dynamische onderneming. Er wordt een goed salaris geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder te verdiepen door het volgen van opleidingen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier