Medewerker klantenservice
Recruitnow
Enschede, Nederland
11 dagen geleden

Vliegende start maken als Customer Service Agent in Enschede?Voor Cygnific zijn we in Enschede op zoek naar nieuwe collega’s die de klantenservice van het KLM team willen versterken voor langere tijd.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week verdeeld over 5 dagen, waar geen 9 tot 5 mentaliteit bij hoort. WAAR GA JE WERKEN?

Cygnific is een organisatie die voor onder andere KLM alle klantcontacten in beheer heeft. Naast KLM hebben ze ook nog voor andere opdrachtgevers het klantcontact in beheer.

Cygnific is een organisatie waar Engels de voertaal is, het is dan ook van belang dat je Engels goed beheerst en ook niet bang bent om in het Engels te communiceren.

In totaal werken er meer dan 900 medewerkers bij Cygnific. Zij coveren 34 landen allemaal vanuit Enschede / Amsterdam. Het doel van Cygnific is om consumenten de beste service te geven die mogelijk is.

WAT GA JE DOEN?Voor de consumenten afdeling zijn we op zoek naar Klantenservice medewerkers. De gesprekken zullen in het Nederlands én Engels worden gevoerd.

De inkomende vragen van klanten zullen via de telefoon, email. De focus zal vooral liggen op het beantwoorden van de telefoon en het geven van de juiste antwoorden aan de consument.

Je informeert klanten onder andere over vluchtschema’s, beschikbaarheden van vluchten, vluchtrouters en je geeft reserveringsinformatie.

Ook heb je als taak kansen te signaleren voor cross-selling of up-selling. Wat altijd het doel van een gesprek blijft is dat de consument de volgende keer weer kiest voor KLM.

Cygnific werkt volgens de LEAN SIX SIGMA methode, dit betekent dat er een proactieve input wordt gevraagd van alle medewerkers om de werkprocessen te verbeteren en zo efficiënt mogelijk te maken.

WIE ZOEKEN WIJ?Wij zoeken meerdere enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s met een flexibele instelling omdat de afdeling voor KLM 24 uur per dag open is gedurende 7 dagen per week.

Herken jij je in onderstaande?

 • 40 uur per week beschikbaar
 • Minimaal mbo werk- of denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Klantenservice ervaring in een telefonische omgeving is een pre
 • Ben je voor langere tijd beschikbaarWAT MAG JIJ VERWACHTEN?
 • Eerst een contract van 7 maanden bij Cygnific, 4 weken proeftijd.
 • Een salaris van €1910,- bruto per maand op basis van 40 uur
 • Een uitgebreide training bij Cygnific (6,5 week) na 3 maanden volledig werkzaam.
 • Jaarlijks thema feest, de Cygnific BBQ en piggy daysSolliciteren bij KLMKom jij als klantenservice medewerker het team van KLM versterken?
 • Solliciteer dan via de knop’ op deze pagina en laat ons weten waarom jij een geschikte kandidaat bent. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier