Schoonmaker/schoonmaakster avond in Cadzand
Roompot
Cadzand, Nederland
6 dagen geleden

Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken enthousiaste dames en heren die in de avond klaarstaan als een gast nog iets nodig heeft voor het huisje.

 • Ben jij servicegericht en vind je graag de juiste oplossing? Solliciteer dan gelijk! Salaris van €10,43 bruto per uur Jaarcontract Reiskostenvergoeding Gezellige collega'
 • s en een leuke werksfeer Werkweek van gemiddeld 10 uur per week Meer verantwoordelijkheid? Je kan doorgroeien tot groepsleider! Inwerkprogramma en opleidingsmogelijkheden Personeelspas met leuke voordelen (kortingen en / of gratis gebruik faciliteiten zoals zwembad, bowling en wellness ) Je maakt ieder kwartaal kans om met jouw team CleanTeam van het kwartaal te worden! In overleg kun je bij ons overnachten in een van de personeelsaccommodaties Jij komt op maandag en vrijdag eind van de middag aan op het werk.

  Jouw collega's van de huishouding hebben alle huisjes gepoetst en klaargemaakt voor de volgende gasten. Nu kan het natuurlijk nog voorkomen dat de gasten een vraag hebben of nog iets nodig hebben voor het huisje.

  Jij zorgt ervoor dat de gasten worden geholpen en verleent de juiste nazorg. Mist er bepaald servies of is de schoonmaakster iets vergeten schoon te maken?

  Geen probleem, jij lost het op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier