SAP Applicatiebeheerder Fi/Co (40 uur Petten)
NRG
Petten, Netherlands
23 uur geleden

Wat ga je doen?

Als SAP applicatiebeheerder Fi / Co beheer je de SAP modules Fi / Co. In de praktijk zorgt je samen met de gebruikers ervoor dat de door jou ondersteunde processen optimaal blijven verlopen.

Je beheert de autorisatie van gebruikers en organiseert gebruikers- en / of beheerders overleggen.

Je adviseert de gebruikers over nieuwe mogelijkheden in SAP, vertaalt aan de hand van requirements, de consequenties van een proceswijziging in de juiste instellingen van het systeem en implementeert conform ITIL processen.

Je ontwikkelt, levert en beheert de beheerdocumentatie. Voor de eindgebruikers inventariseer je de opleidingsbehoeften en realiseer je passende gebruikersbegeleiding.

Je adviseert bij verstoringen en speelt een rol bij het oplossen hiervan. Binnen projecten vervul je de rol van kennisdrager en specialist op het gebied van Fi / Co en adviseer je vanuit specifieke expertise over het opstellen van eisen en wensen bij nieuwe of aangepaste producten.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een HBO / WO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van SAP en minimaal drie jaar werkervaring als SAP Fi / Co beheerder.

Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden en over een goed analytisch denkvermogen waarbij je doelgericht te werk gaat.

In de organisatie weet je gemakkelijk je weg te vinden met oog voor klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en een planmatige aanpak.

Je bent dus een prettige collega die duidelijk kennis van zaken heeft en die de taal van de business spreekt. Het is een pré wanneer je over kennis beschikt van de SAP modules BO / BI, HR, PS en SD.

Wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie in een groeiend team met ambitie, in een omgeving met een hoog kennisniveau. NRG beschouwt mensen als hun belangrijkste kapitaal.

Dit uit zich in :

 • marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • tijdelijk dienstverband van één jaar, met uitzicht op verlenging
 • 6,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
 • minimaal 27 vakantiedagen en 12 dagen ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • tegemoetkoming in de reiskosten voor woon-werkverkeer per eigen vervoer of OV;
 • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je loopbaan.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier