Administratief medewerker centrale administratie
Randstad
Spijkenisse, NL
7 dagen geleden

Ben jij handig met ICT systemen, administratieve ervaring en kennis van de participatiewet? En ben je op korte termijn beschikbaar voor een fulltime baan? Lees dan snel verder!

Voor de Gemeente Nissewaard zijn wij op zoek naar een administratief medewerker centrale administratie, voor de afdeling inkomen.

Het gaat om een functie voor 36 uur, en de startdatum is 01-10-2018. Vooralsnog gaat het om een functie tot het einde van het jaar, maar verlenging is zeker een mogelijkheid bij goed functioneren.

Het salaris is tussen de €14,97 en €21,64 bruto per uur, te bepalen op basis van relevante ervaring.

Waar kom je te werken?

De afdeling Inkomen van de Gemeente Nissewaard, maakt onderdeel uit van het cluster Bewonerszaken , dat beleidsmatig en qua cultuur volop in beweging is.

De afdeling Inkomen is verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal wetten en regelingen op het gebied van de sociale zekerheid.

Wat ga je doen?

Voor het team CAI (Centrale administratie inkomen) & Schuldbemiddeling zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor 36 uur in de week.

Je zorgt ervoor dat de inkomsten op de juiste manier gekort worden op de uitkering.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met aantoonbaar MBO-4 / HBO werk -en denk niveau. Je bent handig met ICT-systemen (kennis van Suites is een pre).

Van jou wordt verwacht dat je deze kennis inzet om onze processen verder te verbeteren. Je hebt boekhoudkundig inzicht (goed met cijfers), en hebt een meer bedrijfsmatige / ICT achtergrond dan een sociale juridische achtergrond.

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden om je beslissingen uit te kunnen leggen aan de betreffende klanten.

Solliciteren?

Interesse gewekt en voldoe je aan het gevraagde profiel? Reageer dan via de website met CV en motivatie op deze functie.

Let op : de sluitingsdatum voor deze leuke vacature is 18-09, dus reageer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier