Associate IP
DLA Piper GB
Netherlands-Amsterdam
64 dagen geleden

Kantoor algemeen

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 90 locaties verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azie, Afrika, het Midden-

Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht.

Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien.

Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden : we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Bij DLA Piper Nederland werken we met ruim 100 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om onze cliënten fullservice dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau.

Dat doen we voor grote Nederlandse cliënten en voor toonaangevende internationale ondernemingen uit verschillende sectoren

Praktijkgroep IPT

De praktijkgroep IPT heeft een toonaangevende internationale praktijk en clientèle. Met ongeveer 15 advocaten heeft de praktijkgroep veel expertise in huis verdeeld over diverse specialisaties, waaronder een mooie procespraktijk op het gebied van intellectuele eigendom, media, reclame en privacy.

Ook het opstellen en uitonderhandelen van commerciële contracten, waaronder licentieovereenkomsten en algemene voorwaarden, behoort tot de dagelijkse IP -

praktijk. Intellectuele eigendom omvat onder meer auteursrechten, merken, modellen en octrooien. Een deel van de praktijkgroep is gespecialiseerd in de specifieke regelgeving die betrekking heeft op media, entertainment, sport en reclame.

De IT-specialisten houden zich bezig met E-commerce, automatiseringsprojecten en outsourcingprojecten. Tevens heeft de praktijkgroep ruime ervaring op het gebied van privacybescherming, agentuur, distributie, franchising en samenwerkingsovereenkomsten.

In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP. Een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen.

Zo heb je de ruimte om je eigen netwerk uit te bouwen. Het is een internationale praktijk waarin je veel contact hebt met buitenlandse kantoren en collega's en bijeenkomsten in het buitenland.

Wij komen graag in contact met kandidaten met :

 • Minimaal 5 jaar ervaring op dit vakgebied in de (internationale) advocatuur
 • Overtuigende en energieke persoonlijkheid, teamspeler
 • Praktisch ingesteld, oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Carrièremogelijkheden

  De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Hierin spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de ontplooiing van de medewerkers een voorwaarde voor succes.

  Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website.

  Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier