Specialist Contracts, Finance en Report
Maasstad Ziekenhuis
Rotterdam, Netherlands
11 dagen geleden

Algemene informatie

Technologie, techniek en service zijn van essentieel belang in de kwaliteit, veiligheid en operationele continuïteit van onze zorgverlening.

Informatie, Medische Technologie en Services (IMTS) heeft de ambitie om een betrouwbare en vanzelfsprekende partner te zijn die duurzame waarde toevoegt aan de zorg voor de patiënt.

De organisatie is sterk in ontwikkeling. Voor de beheerorganisatie ligt de focus voor 2017 op het borgen en verankeren van onderhoud en beheer, het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en vergroten van het partnership met de zorg.

Daarnaast zijn we vol betrokken bij de samenwerking in de regio. Op het gebied van ICT werken we aan een gezamenlijk regionaal ZIS / EPD.

Naast het Maasstad Ziekenhuis is de afdeling verantwoordelijk voor ICT, Technische Dienst en Medische Technologie in het Spijkenisse Medisch Centrum.

De integratie van dienstverlening is in volle gang.

Het Maasstad Ziekenhuis levert topklinische zorg in de regio Rotterdam. Het ziekenhuis heeft de ambitie uit te groeien tot toonaangevend ziekenhuis met professionele kwaliteit en veiligheid als belangrijke pijlers.

Betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht staan als kernwaarden centraal in al ons handelen. Ons ziekenhuis is JCI en STZ gecertificeerd en is aspirant lid van de Santeon-ziekenhuizen.

De technici bij de Technische Dienst (ongeveer 30 fte) zijn verantwoordelijk voor het optimaal en veilig laten functioneren van de gebouw gebonden installaties op de vakgebieden Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigkunde.

Verantwoordelijkheid nemen, vakmanschap, samenwerken en een goede communicatie zijn nodig om dit te kunnen realiseren. Het team bestaat zowel uit jongere en oudere technici die allemaal gedreven zijn in de techniek.

De komende tijd staan we voor de uitdaging om de integratie tussen de verschillende technologieën te borgen en te werken conform een lange termijn onderhoudsplan (LTOP).

Ga jij de uitdaging aan om hier samen met het team een succes van te maken?

Als specialist contracts, finance en report ben je verantwoordelijk voor deze belangrijke kernactiviteiten van de Technische Dienst en opereert op het snijvlak van techniek en financiën.

Het organiseren van contracten, waaronder het ontwikkelen en bewaken van budgetten, doelstellingen, planning en het identificeren van contractrisico’s.

Het opzetten en bewaken van de exploitatiebegroting, een investeringsbegroting alsmede het verder door ontwikkelen en onderhouden van het lange termijn onderhoudsplan (LTOP).

Het opstellen van periodieke afdelingsrapportages aan de hand van technische en financiële voortgang, analyses van service rapportages.

Je rapporteert rechtstreeks en periodiek aan de teamleider IMTS-TD over de voortgang en resultaten inclusief toelichting en acties.

 • hebt een diploma HBO werktuigkunde of elektrotechniek, aangevuld met een bedrijfskundige opleiding op HBO niveau en / of vakgerichte cursussen contract en financieel management;
 • tien jaar relevante werkervaring met complexe systemen in een ziekenhuis of gelijkwaardige omgeving, waarvan tenminste vijf jaar aantoonbaar in een vergelijkbare functie in een service en onderhoudsomgeving;
 • bent een senior en een autoriteit op je vakgebied en beschikt over brede inhoudelijke kennis van gebouwen, systemen, conditiemetingen, contract-
 • financieel en risicomanagement;
 • hebt een helder cijfermatig en analytisch inzicht;
 • hebt ruime ervaring met procesmatig en projectmatig (IPMA / PRINCE2) werken;
 • kunt goed werken in teamverband en bent proactief;
 • bent klantgericht, integer en stressbestendig;
 • beschikt over een dienstverlenende, enthousiasmerende en pragmatische instelling;
 • bent communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) zeer vaardig en bedrijfsmatig ingesteld.
 • werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is;
 • bieden jou een zeer zelfstandige en afwisselende baan voor 36 uur per week;
 • stimuleren verdere ontwikkeling in je vak;
 • hebben betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht benoemd als kerncompetenties voor onze medewerkers;
 • bieden in eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar;
 • vragen bij aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier