Projectleider Verkeersmodellen
Grontmij
De Bilt, Netherlands
48 dagen geleden

Functieomschrijving

We spelen als Sweco een uiterst belangrijke rol in het mobliteitsvraagstuk in Nederland. We werken hierbij voor gemeentes, maar ook voor provincies en Rijksoverheid.

Zo zijn we bijvoorbeeld recent gestart met het bouwen van een innovatief verkeersmodel voor de provincie Utrecht. Uitdagend, maar precies waar we enthousiast van worden.

We werken hierbij met een team vakspecialisten van alle niveaus en disciplines. Onze experts geven inzicht in de effecten van maatregelen (zowel in het heden als in de toekomst) om goede afwegingen te kunnen maken en het mobiliteitsnetwerk sneller, efficiënter en veiliger te maken.

Wil jij samen met het ons een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkelingen van mobiliteit? Ik drink graag een kop koffie met je!

Martijn van Rij Teammanager Modellen & Data

Onze modelexpertise omvat statische verkeersmodellen, microsimulatie en alles daar tussenin. De afgelopen jaren is de modelbouw en modeltoepassing sterk toegenomen.

Door het beschikbaar komen van steeds meer data en steeds complexere verkeerssystemen zowel langs de weg als in het voertuig zijn de modellen zelf ook complexer geworden.

Ook vindt er steeds meer koppeling van modeldata met Geografische Informatie Systemen plaats.

Ter versterking van ons team Verkeersmodellen & Data zijn we op zoek naar een verkeersmodelexpert die sturing kan geven aan onze modelprojecten Iemand die de ambitie heeft om binnen dit werkveld zijn of haar expertise verder te verdiepen.

We zoeken iemand die graag met gedreven professionals werkt aan succesvolle projecten, ze inspireert en motiveert.

Ben jij die collega? Je begeeft je dan in het dynamische en afwisselende werkveld van Smart Mobility. Dit doe je veelal in projectteams van wisselende en multidisciplinaire samenstelling.

Wij werken daarbij samen met onze buitenlandse modelexperts voor kennisontwikkeling en kennisdeling. Je werkt vanuit een van de locaties waar het team te vinden is.

Dat kan Eindhoven, De Bilt, Amsterdam of Alkmaar zijn.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring met het werken met verkeersmodellen (zoals Visum, Vissim, Omnitrans, Cube, Paramics);
 • Je hebt ruimte ervaring met het projectmatig aansturen van modelprojecten; Ervaring met het bouwen van stedelijke en regionale modellen is een pre;
 • Je beschikt over een zelfstandige en ondernemende instelling en kan bouwen op een stevig netwerk binnen het vakgebied wat je graag onderhoudt.
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier