IT Helpdeskmedeweker
Jelling IT Professionals
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Als helpdesk medewerker ben je bij dit bedrijf verantwoordelijk voor de behandeling van eerstelijns incidenten. Aangezien je het aanspreekpunt bent van verschillende partijen zijn we op zoek naar een communicatief vaardig persoon.

Bij dit bedrijf ben je als helpdesk medewerker ook verantwoordelijk voor een stuk werkplekbeheer, zoals het beheren van de voorraad van hard-

en software verbruiksartikelen en het verhuizen van werkplekken.

Het is een bedrijf waarbij het werk 24 / 7 doorgaat, dus het is belangrijk dat je kan en wil werken in verschoven diensten.

Wij zijn op zoek naar een leergierige helpdeskmedewerker, die een hands on mentaliteit heeft, incidenten zelf op pakt en op lost en geen zaken afschuift.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is deze functie iets voor jou!

 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of een afgeronde MBO niveau 3 opleiding met minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring als helpdeskmedewerker.
 • Kennis van Microsoft Windows OS, Microsoft Office, Active Directory / DHCP / DNS.
 • Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Helpdesk- en Supportmedewerkers.

  Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl en https : / / www.jelling.nl / vacatures-helpdesk-en-support

  Tags : Helpdesk, Servicedesk, Support, MBO ICT, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Gorinchem, Werkplekbeheer.

  Het bedrijf waar je komt te werken is een super gaaf bedrijf dat de logistiek verzorgt voor grote webshops. Je komt te werken in een gezellig team met 3 helpdeskmedewerkers en 1 leidinggevende.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier