Servicemonteur Beveiligingstechniek
FYGI BV
Woerden, NL
12 dagen geleden

Als servicemonteur wil je de klanten van Groen & Aldenkamp echt verder helpen. Niet alleen met koelinstallaties en de centrale verwarming, maar ook met alles wat te maken heeft met de nieuwste beveiligingsmogelijkheden en technieken in de gebouwautomatisering.

Hier krijg je een mooie salaris en fijn hecht team voor terug. Goed is niet goed genoeg, want het is pas goed als het beter is.

Jouw dag als servicemonteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering.

Vandaag zit je de hele dag bij BluePrint Automation. Je hebt je gisteren ingelezen over de afgelopen periode. Er is een kleine storing geweest in de brandmeldinstallatie, verder zijn er geen bijzonderheden.

Zodra je binnenkomt loopt je contactpersoon je al tegemoet. Hij vertelt je over de storing en hoe deze is opgelost.

Je loopt naar de KNX-gebouwautomatisering. Hier is immers alles op aangesloten. Erg fijn om in één systeem een overzicht te hebben van alle draaiende systemen.

Hier kan je gemakkelijk je diagnoses stellen. Je besluit om eerst de brandmeldinstallatie na te kijken. Hij lijkt goed te functioneren.

Hierna zijn de lichtinstallaties aan de beurt, zoals de noodverlichting en de ledverlichting. Je ziet dat één noodverlichting niet helemaal goed werkt en vervangt deze.

De ochtend vliegt voorbij doordat je allerlei veiligheidschecks en controles uitvoert.

Na de lunch is het tijd voor de inbraakbeveiligingsinstallatie, maar je telefoon gaat. Bij een andere klant gaat zonder reden het alarm.

Aan jou om ervoor te zorgen dat het probleem zonder tussenkomst van een monteur wordt opgelost. Je neemt via je tablet een kijkje in het systeem.

Je stelt de klant een aantal vragen en weet zo het probleem te achterhalen. Je kan het gelukkig op afstand oplossen en je gaat verder met je werkzaamheden bij Blueprint Automation.

Je zoekt aan het einde van de dag je contactpersoon op. Je praat hem bij over je werkzaamheden en controleren jullie of alles conform afspraak is uitgevoerd.

Hij is tevreden, dus jij ook!

Je rijdt naar huis. Morgen staat een NEN 3140-inspectie bij het Universitair Medisch Centrum in Utrecht op het programma.

Je bereidt je via je tablet hier nog even op voor en geniet daarna van je avond.

Groen & Aldenkamp.

VpG Techniek omvat vier werkmaatschappijen. Eén daarvan is Groen & Aldenkamp in Woerden. Met zo’n 120 collega’s leveren zij installatiewerk met een creatieve benadering en een persoonlijke touch.

De focus ligt op de utiliteitsbouw en ze opereren met name in de Randstad. Het is een snelgroeiend bedrijf waar je als servicemonteur veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Functieeisen

Als servicemonteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering ben je kostenbewust en stel je hoge eisen aan je werk. Hiernaast heb je :

 • een MBO-diploma gericht op beveiligingstechniek en / of gebouwautomatisering;
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring met het in bedrijf stellen van beveiligingsinstallaties brand / inbraak / toegang en / of gebouwautomatisering;
 • de vaardigheid om Duitse en Engelse teksten te lezen.
 • Daarnaast is het heel fijn (maar niet noodzakelijk) als je één of meerdere van de volgende certificaten in je bezit hebt :

 • Monteur Beveiliging (MBV)
 • Installatiedeskundige (ID) BMI
 • Onderhoudsdeskundige BMI en KNX (EIB)
 • In verband met storingsdiensten is het van belang dat je binnen een straal van 50km rond Worden woont.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast een fijne werksfeer, biedt Groen & Aldenkamp jou :

 • salaris conform cao;
 • een vast contract;
 • een leuke werksfeer;
 • een mooie auto / bus;
 • een mobiele telefoon en tablet;
 • jaarlijkse personeelsuitjes.
 • Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier