Merkvertegenwoordiger, JTI
Randstad
Leiden, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als buitendienstmedewerker ben jij de vertegenwoordiger voor een grote internationale speler in de tabaksindustrie. Je werkt in de buitendienst in de regio Roermond / Venlo en bent het visitekaartje voor het merk dat je vertegenwoordigt.

Hierbij sta je meestal in 1 of 2 tabaksspeciaalzaken (op verschillende locaties) per dag. Door in gesprek te gaan met bestaande, volwassen rokers in het aan jou om deze persoon een passend alternatief te bieden uit ons portfolio van diverse tabaksmerken.

Lijkt het jou geweldig om grote merken te vertegenwoordigen in de tabaksindustrie? Zie jij elke consument als een nieuwe uitdaging?

Ben jij commercieel sterk en overtuigend? Vind jij het een uitdaging om werkzaam te zijn in de tabaksindustrie? Dan is dit voor jouw de ideale bijbaan!

Je verkoopvaardigheden komen volop tot ontwikkeling in deze bijbaan. Van nature beschik jij daarbij over een energieke wijze van overtuigen en krijg jij er een kick van om te verkopen en klanten tevreden de deur uit te laten lopen met een mooi product.

Het is een zelfstandige functie waarin pro activiteit zeer wordt gewaardeerd.

Mijn werk als Brand Ambassador bij Hamilton Bright is heel afwisselend, uitdagend en leerzaam. Elke dag bezoek ik een andere winkel.

Winkels waarbij ik ontzettend veel verschillende mensen ontmoet en spreek. Daardoor doe ik heel veel (mensen) kennis op wat altijd van pas komt! Wij werken in een hecht team van allemaal spontane, enthousiaste starters.

Word jij mijn nieuwe collega?" - Evelien Klaassen

Wat wij zoeken

 • Beschikbaar op de zaterdag (verplichte dag i.v.m. drukte in de winkels) en daarnaast een donderdag of een vrijdag (overdag).
 • Meer dagen zijn in overleg natuurlijk altijd mogelijk

 • Een aanpakker met een proactieve houding
 • Je bent representatief en hebt uitstraling
 • Een enthousiaste collega met communicatieve en commerciële vaardigheden
 • Flexibel inzetbaar en bereidheid tot reizen
 • Wat wij jou bieden

 • Bruto Uurlonen : 21 jaar 11,05, 22 jaar 11,63, 23 jaar 12,21 (let op : dit salaris is incl. vakantiegeld en vakantiedagen
 • Een wekelijkse bonus challenge waarmee je jouw salaris een boost kan geven
 • 4x per jaar een teammeeting met het hele team waarin jouw input als Brand Ambassador centraal staat
 • Eigen ontwikkeling door diverse trainingen en coachings vanuit Hamilton Bright en de opdrachtgever.
 • Wij investeren graag in jouw dromen en ambities en is er de mogelijkheid om door te groeien binnen Hamilton Bright of de opdrachtgevers!
 • Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan via het formulier onderaan deze vacature. We ontvangen graag je cv en korte motivatie.

  Binnen 5 dagen mag je van ons een reactie verwachten over het vervolg van jouw sollicitatie.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier