Senior PHP-er met ambitie? Doorgroei functie bij top speler
CareerValue BV
Bussum, NL
4 dagen geleden

In een team van 4 ontwikkelaars krijg jij een verantwoordelijke rol, onder de team manager. Je bent een gedreven en gepassioneerde open source software ontwikkelaar, met veel ervaring aan de backend.

Het is een voordeel als je al een rol hebt gehad als lead developer, als je als senior hebt gewerkt en er wel ambities naar hebt is deze functie ook geschikt voor jou.

De software waaraan je gaat werken is maatwerk, gebruik maken van bestaande engines en platformen die de organisatie kan hergebruiken.

In het bedrijf zitten 3 development teams, in dit team wordt er vooral gewerkt aan nieuwbouwprojecten en kleinschalige uitbouwprojecten.

De andere teams zijn nauw bij elkaar betrokken in het maken van soepel werkende software, ondersteund door een R&D afdeling die momenteel een eigen framework in de testfase heeft.

Functieeisen

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in technische richting
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als PHP developer (OOP)
 • Kennis van XHTML, MySQL, Javascript en CSS is vereist
 • Enige ervaring als lead developer is wenselijk
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oplossingsgericht
 • Je beschikt over een gezonde portie humor
 • Bedrijfsomschrijving

  Het gaat om een softwarebedrijf actief in de vastgoedbusiness, met focus op het leveren van weboplossingen die hun klanten in staat stelt content te publiceren en te bewerken.

  Hiernaast bouwt deze organisatie webbased backoffice systemen op basis van open source voor deze zelfde branche. Het bedrijf is ca.

  50 man groot, er heerst een informele cultuur, er is ruimte voor groei en het is een gezonde organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Tussen € 3.000 en € 4.000,- per maand, afhankelijk van ervaring

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier