Accountmanager (junior)
Liefhebber HR
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Voor een jong en ambitieus bedrijf in Amsterdam zoeken wij een junior professional die graag wil doorgroeien naar Young Succesfull’.

Het team van professionele starters barst van het enthousiasme en daar zouden ze jou graag bij willen hebben. Je gaat kandidaten zoeken voor topfuncties en deze aanbieden bij jouw klanten.

Gedurende de eerste maand krijg jij professionele training en begeleiding zodat jij leert hoe jij contact gaat leggen met jouw (zakelijke-

gesprekspartners (hbo / wo-niveau) en hoe jij serieus met carrières van specialisten dient om te gaan.

Functie-eisen :

Jijj hebt 1 tot 3 jaar belervaring en jij weet dus wat het is om contact te maken vanaf nul tot en met het uiteindelijke succes.

Je vindt het echt leuk om de spil te zijn tussen het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt. Jij bemiddelt in hbo-wo professionals die carrière willen maken in o.

a. de farmacie, chemie, gezondheidszorg, cosmetica, wetenschap en

biotechnologie.

Je hebt een (afgeronde) opleiding op hbo / wo niveau richting commercie of bedrijfskunde en woont in Amsterdam of zeer directe omgeving.

Je kunt dus makkelijk op het kantoor aan de Keizersgracht komen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier