Yacht Trainees Business Course 30/5/2018
YACHT
Amsterdam
23 dagen geleden

Over de functie

Snel carrière maken en jezelf ontwikkelen in Engineering, IT, Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications of Supply Chain Management & Procurement?

Start met het traineeship van Yacht en kom naar de Business Course!

Zo ziet het Yacht Traineeship eruit :

In drie jaar tijd voer je drie opdrachten uit die bij jouw leerwensen en ontwikkeltrack passen. Je specialiseert je in je vakgebied en maakt in no time kennis met verschillende opdrachtgevers.

Zo leer je om snel te schakelen en je makkelijk aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Een vaardigheid die onmisbaar is in de toekomst.

Tijdens de business course kom je namelijk in een interactieve setting meer te weten over ons Traineeship en het opleidingstraject waar je in gaat.

Op deze dag krijg je een presentatie over Yacht Trainees, het opleidingstraject, maar er is daarnaast ook ruimte om vragen te stellen aan onze Finance Trainees en alle consultants van Yacht Trainees.

Naast deze kennismaking is er een case waar je aan gaat werken binnen een multidisciplinair team. Zo kun je alvast een goed voorproefje krijgen van ons traineeship, maar krijg je ook de mogelijkheid om jouw talenten te tonen!

Is dit iets voor jou? Geef je dan snel op voor onze Business Course! En wie weet loop jij diezelfde middag nog weg met een contract.

Functie-eisen

Voor deze Business Course zoeken wij kandidaten met een (bijna) afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting Engineering, IT, Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications of Supply Chain Management & Procurement.

Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en kan aantonen dat je sterk bent op de competenties inzet, resultaatgerichtheid, impact, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Schrijf je snel in en bemachtig 1 van de 8 plekken die beschikbaar zijn per vakgebied voor deze Business Course! Inschrijven kan tot en met 28 mei 2018.

Bedrijfsinformatie

Yacht trainees is dé specialist op het gebied van jong talent. Wij vinden, binden en ontwikkelen jong (HBO en WO) talent met maximaal 2 jaar werkervaring, binnen de vakgebieden Finance, HRM, Supply Chain, IT, Engineering, MarCom en Legal.

Al meer dan 250 trainees gingen jou voor en vervullen binnen ons traineeship succesvol uiteenlopende functies in diverse branches.

Je kan verspreid over het hele jaar starten, er zijn geen vaste instapmomenten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier