Voorman Werktuigbouwkunde
SPIE Industry West
Leiden, Nederland
13 dagen geleden

Als één van de top 3 multitechnische dienstverleners van Nederland biedt SPIE in deze zelfstandige functie van voorman jou een baan met veel verantwoordelijkheid.

Jij hebt zelf je mogelijkheden in deze functie in de hand, jij bepaalt je ontwikkeling en groei welke je zou willen. We bespreken met jou welke groei en / of opleiding jouw voorkeur heeft! Werklocatie : Rijnmond We bieden ook mogelijkheden voor junior kandidaten.

Heb je ervaring in een uitvoerende functie in de industrie richting mechanisch of werktuigbouwkundig? En wil je een stap maken naar meewerkend voorman?

Zou je je thuis voelen in een meer leidinggevende rol? Dan is dit wellicht je volgende stap in je carrière! SPIE biedt je kansen om je te ontwikkelen.

Ben je bekend in een rol als voorman WTB dan bespreken we waar jouw voorkeur naar uitgaat. Werk je liever op een project?

Of in het onderhoud? Wil je een uitdagend complex project? We gaan met je in gesprek welke rol op welke werklocatie het beste past.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring. We bieden ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een goede pensioenregeling, mogelijkheden tot een auto van de zaak en een winstdelingsregeling.

Daarnaast vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk waarbij scholing, training en opleiding aangeboden worden.

Functie De voorman geeft leiding over een groep medewerkers en begeleid deze tijdens de dagelijkse werkzaamheden op een project-

of onderhoudslocatie. Werkzaamheden De dagelijkse werkzaamheden als voorman zijn o.a. Verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van zijn eigen werkzaamheden en van de onder zijn leiding werkzame collega’s.

Actief deelnemen aan de uit te voeren werkzaamheden. Verzorgen van werkvergunningen. Opstellen van werkplannen. Controleert de voortgang van de werkzaamheden en rapporteert hierover intern.

Beoordelen van de geleverde materialen. Verifiëren en beoordelen van tekeningen op uitvoerbaarheid, uitvoeringsvolgorde en wijze van uitvoering.

Functie eisen MBO4 niveau richting elektrotechniek verkregen door werkervaring en / of opleidingen. Werkervaring binnen de (petro) chemische industrie.

Besluitvaardig en je weet mensen te motiveren en enthousiasmeren. In het bezit van een geldig VCA certificaat. In het bezit van een rijbewijs.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het betreft een fulltime vacature waarbij je standplaats afhankelijk is van het project / site waar je op komt te werken.

Dit zal binnen de regio Rijnmond zijn. Heb je interesse, wil je meer informatie of wil je vrijblijvend langs komen bij SPIE?

Reageer dan via de sollicitatiebutton of neem contact op met Julie Dessing via de contactpagina. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier