Verpleegkundige
Zorgwerk
Haarlem, Noord-Holland, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

Kennemerhart locatie de Blinkert is op zoek naar een verpleegkundige die 24 uur per week het team kan komen versterken voor in de maanden juni,j uli, augustus en september.

Het gaat voornamelijk om dag diensten van 8 : 00 tot 16 : 00, mocht je in de avond willen werken of andere tijden is dit zeker bespreekbaar.

In de zorg draait alles om mensenwerk. Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daarom essentieel om oprechte aandacht te hebben voor hen die je verzorgt.

Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken? Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor iemand die jouw hulp nodig heeft.

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij het verzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer je administratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnische taken aankomt, kan een allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en / of injecties en het aanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepen worden voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerk kan je in diverse branches werken. Wanneer je bij een ziekenhuis of V&V-huis aan de slag gaat, kom je in een team terecht.

Dan is het belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies je om in de thuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belang dat je goed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig alle werkzaamheden uit te voeren die je op je route tegenkomt.

Functie-eisen

Je hebt een diploma Verpleegkunde

Je hebt een geldige registratie in het BIG-register

Je hebt goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Je heb een uitstekend probleemoplossend vermogen

Je bent bereid om een VOG aam te vragen (de kosten worden door ons vergoed)

Eigen vervoer is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen

Afwisseling : doe brede werkervaring op

Vrijheid : baas over je eigen werkweek

Zorgwerk : een werkgever die om je geeft

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier