Productiemedewerker
Intermediair Uitzendbureau
Heino, NL
2 dagen geleden

Bedient in de fabriek verschillende machines. Heeft meestal met enkel collega's de verantwoordelijkheid over een aantal machines.

Stelt de machines juist in en controleert of ze hun werk goed doen. Lost kleine storingen zelf op.

Voor onze opdrachtgever, een bedrijf dat actief is binnen de foodsector, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele productiemedewerker.

In de functie van productiemedewerker zal je je hoofdzakelijk bezighouden met het storten van big bags. Naast het storten moet er een gedegen administratie worden bijgehouden en moet de afdeling ten alle tijden opgeruimd en schoon zijn.

Ook dit zijn werkzaamheden die de operator zal uitvoeren. Je komt te werken op de afdeling waar de grondstoffen worden gemengd.

Dit is een grotendeels geautomatiseerd proces. Omdat onze opdrachtgever producten maakt voor verwerking in de voedingsmiddelenindustrie en kindervoedingen voor kleine consumenten is dit een verantwoordelijke taak waarbij secuur zijn genoodzaakt is.

Ben jij dé productiemedewerker waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat? Óf wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact op met ons : 038 423 61 04.

Functie-eisen :

 • Per direct beschikbaar;
 • zeer flexibel (de opdrachtgever werkt met week- en dagplanningen)

 • bereid om in 2 óf 3 ploegen te werken;
 • in bezit van een geldig heftruckcertificaat is een pré.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier