Network Security Engineer
Ericsson
Maastricht, LI, NL
21 dagen geleden

Ericsson

Ericsson is een wereldleider in het ter beschikking stellen van telecommunicatie apparaten en het leveren van diensten voor zowel mobiele als vaste netwerk-

operatoren. Meer dan 1000 netwerken in 180 landen maken gebruik van Ericsson producten en meer dan 40% van het globale mobiele verkeer loopt via Ericsson netwerken.

Innovatie is een belangrijke drijfveer om de mensen, business en samenleving in staat te stellen om te evolueren in een zogenaamde Networked Society .

Bij Ericsson doen we een beroep op innovatie om op de markt gebaseerde oplossingen aan te bieden en zo een duurzamere wereld te creëeren voor mens en samenleving.

YOU + ERICSSON A POWERFUL COMBINATION

Ericsson biedt een cultuur van diversiteit, prestatiegerichtheid in een innovatieve en stimulerende werkomgeving waar werknemers de kans krijgen om iedere dag opnieuw hun volledig potentieel te benutten.

Ze delen een passie om te winnen en een antwoord te bieden op alle noden van de klant. Om professionele groei te garanderen, biedt Ericsson een stimulerende werkomgeving waarin continu leren en doorgroeimogelijkheden onontbeerlijk zijn.

Functieomschrijving

Je zal deel uitmaken van een dynamisch team IP netwerk engineers en dankzij de verworven competenties zal je autonoom nieuwe diensten implementeren in het hoog technisch complex netwerk van de klant.

Aan de hand van HLD’s zullen LLD’s gemaakt moeten worden die vertaald worden in implementatie plannen. Tijdens geplande changes in het netwerk wordt gewerkt volgens een strak change management proces om verstoring van de live dienst te minimaliseren.

Na implementatie van de nieuwe dienst wordt het onderhoud overgedragen aan de klant. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een service provider IP netwerk met gebruik van de nieuws technische technieken.

Vereiste kennis en competenties

Heb je een MBO / HBO diploma in IP, telecommunicatie of een relevant diploma van een (h)erkend opleidingsinstituut dan ben je zeer welkom om je kandidaat te stellen voor deze positie.

Specifieke opleidingen om je kennis en kunde te verdiepen worden je aangeboden door Ericsson

Overzicht van IP technologieën

Kennis van TCP / IP-protocollen en netwerken

Kennis met firewall technieken (Checkpoint, Juniper, ASA)

Kennis met load balancer technieken

3 à 5 jaar ervaring in IP netwerk technieken

Service gerichte instelling, neemt initiatief

Goede communicatie in Nederlandse en Engelse taal

Reorganiseerde en gedisciplineerde werkmethode

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat kan Ericsson jou bieden?

Een innovatieve & groeiende onderneming in een internationale omgeving :

Een flexibele werkomgeving die belang hecht aan het welzijn van hun werknemers.

Een verloningspakket met markt conforme salarissen inclusief extra-legale voordelen zoals een groepsverzekering, gezondheidsverzekering, gsm, laptop en shiftenpremies.

Extra opleiding en uitdagende projecten om jouw persoonlijke ontwikkeling te waarborgen.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier