Vacature werken bij ING als Klantadviseur in Amsterdam
Randstad
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Jouw vrienden kunnen altijd rekenen op je hulp en je bemoeit je graag met de begroting van je sportvereniging of het overdreven uitgavenpatroon van je zusje.

ING in de regio Amsterdam (Zuid, Noord, Centrum en West), Amstelveen en Hoofddorp is op zoek naar een (meerdere) klantadviseur(s) die zorgt voor een warm welkom en een persoonlijk ontvangst van iedere bezoeker.

Agile werken en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor je. Pak dan lekker een kop koffie en lees wat de vacature werken bij ING als Klantadviseur jou biedt.

WAT GA JE DOEN?

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten in de bankhal. Zo help je bijvoorbeeld mevrouw Ramdjan met het openen van een spaarrekening voor haar pasgeboren kind, informeer je Jonathan met een passende verzekering voor zijn backpack reis door Azië, bespreek je de wensen van Richard en Anne die hebben besloten om een huis te kopen en help je meneer Namli met een foutmelding in zijn internetbankieren.

Na afloop van het gesprek met meneer Namli stuur je een verbetervoorstel naar je collega om het internetbankieren nog eenvoudiger te maken.

Met Erik overleg je welke verzekeringen hij nog meer belangrijk vindt en kijk je of je een passend product kunt bij verkopen’.

Klanten die interesse hebben in Pensioenen of de zakelijke kant stuur je door naar je collega’s.

Check hier het filmpje van ING en krijg een goed beeld van de inhoud van de functie.

Adres kopiëren in je browser : goo.gl / ATtBRv

Download hier de interactieve PDF over ING en de functie van New Talent bij ING!

Adres kopiëren in je browser : goo.gl / LrwW17

DEZE BAAN WIL JE HEBBEN, OMDAT

 • Je een salaris van € 15,30 bruto per uur mag bijschrijven;
 • Je reiskosten met het OV volledig worden vergoed;
 • De WFT-cursussen door Randstad worden aangeboden en betaald;
 • Je een uitdagend inwerkprogramma van ING krijgt, waardoor je binnen drie maanden een veelbelovende allround klantadviseur bent.
 • Daarna kom je in aanmerking voor gespreken met een persoonlijk toegewezen coach, het volgen van workshops en het bijwonen van New Talent dagen;
 • Je hebt bij ING veel doorgroei mogelijkheden.
 • JIJ BENT / KUNT / WILT

  Jij denkt altijd mee met de klant. Eerst zorg je dat je de juiste service verleent en daarna zet je dit met jouw overtuigingskracht om in sales.

  Je staat stevig in je schoenen en je beheerst bovendien de Nederlandse taal tot in de puntjes.

 • Je hebt een HBO of WO diploma;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in klantcontact, bijvoorbeeld in de financiële wereld of horeca;
 • Je hebt aantoonbaar commerciële ervaring of vaardigheden;
 • Je komt betrouwbaar over, omdat je advies geeft over bankzaken;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam.
 • Heb je interesse in de vacature werken bij ING als Klantadviseur in Amsterdam? Reageer dan via de button Solliciteren’ door een recent CV met foto en een korte, persoonlijke motivatie te uploaden.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier