Bijbaan: postbezorger in Haaksbergen
Recruitnow
Haaksbergen, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar de meest flexibele bijbaan in Haaksbergen? En wil je ook nog eens vanuit huis werken in je eigen buurt?

Dat kan! Want bij MECO Distributie B.V. werk je zelfstandig en kun je zelf je tijden bepalen. Dus kom ook bij MECO de post bezorgen! Als bezorger krijg je een vaste wijk om te bezorgen.

Uiteraard zoeken we een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. We bezorgen post op dinsdag en vrijdag. Jij kiest zelf hoe laat, maar wel tussen 08.

00 en 18.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het op looproute leggen en natuurlijk het bezorgen van de post in de wijk. Om het jou nog makkelijker te maken, brengen we de post bij jou thuis! Wie zoeken wij?

 • je bent 16 jaar of ouder -op dinsdag en vrijdag een dagdeel beschikbaar -je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel -
 • ben je graag buiten en bepaal je graag zelf hoe laat je begint? Dan ben jij de aangewezen kandidaat voor ons, twijfel niet en reageer snel!..

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier