Barista - Dordrecht
Tempo-Team
Dordrecht, NL
1 dag geleden

Begrijp jij als de beste dat je de dag niet kan starten zonder een goeie kop koffie en een glimlach? Ben jij echt een kenner op het gebied van koffie en ken je de kneepjes van vak?

Dan is deze baan op je lijf geschreven!

Heb jij een passie voor koffie en wil je alles leren over dit product, dan is deze functie echt iets voor jou! Je zal beginnen met een tweeweekse opleiding tot Barista, waarin je alles leert met betrekking tot koffie, thee en gebak.

De functie is voor 16 tot 32 uur per week en betreft maandag t / m zondag in een twee ploegendienst. Voor de functie is het van belang dat je 7 dagen per week beschikbaar bent! Je zal natuurlijk niet elk weekend werken maar houd er rekening mee dat het twee weekenden per maand zullen zijn.

Wat bieden wij jou :

 • Een vaste baan in het vooruitzicht voor 16 tot en met 32 uur per week (afhankelijk van jouw wens);
 • Een salaris per uur € 10,49
 • Een gezellige werksfeer;
 • Heel veel Trainingen & cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Wie zoeken wij :

 • Je hebt een passie voor koffie en drinkt het vanzelfsprekend ook!
 • Je hebt ervaring in de horeca;
 • Je bent flexibel inzetbaar, maandag t / m zondag;
 • Je bent in het bezit van een eigen auto (Vereiste)
 • Maak jij de lekkerste koffie? en zorg jij voor een goed begin van de dag? Reageer dan snel op onderstaande tekst! Zodat je snel van start kan gaan.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier