Fulltime baan bij De Ruwbouw Groep in Oosterhout als productiemedewerker
Tempo-Team
Oosterhout, NL
19 uur geleden

Wil jij als betonmedewerker aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de bouw en €13,26 per uur verdienen? Veel uren werken en een extra ploegentoeslag van 20% ontvangen?

Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wie ben jij?

Je hebt interesse in de techniek en bouw en hebt ervaring met fysiek zwaar werk. Je zoekt een baan voor langere termijn en bent een echte doorzetter.

Als jij gemotiveerd bent is het altijd mogelijk om diverse trainingen en certificaten te behalen. Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat ga je dan precies doen?

Als betonmedewerker ga je aan de slag bij De Ruwbouw Groep Oosterhout (Noord-Brabant). Hier maak jij samen met een team duurzame betonvloeren voor de bouw.

Je maakt sparingen in deze vloeren voor bekabeling en bent in staat om te spannen, maatvoeren en zagen.

Wat bieden wij jou?

Naast dat wij als team altijd voor jou klaarstaan om jouw carrière een boost te geven letten wij ook op jouw persoonlijke ontwikkelingen.

Als je aan de slag gaat bij De Ruwbouw Groep verzeker jij jezelf van een functie met 32-40 uur per week waarbij je één keer per 3 weken op de zaterdag werkt.

Daarnaast kun jij rekenen op :

 • Startsalaris vanaf 23 en ouder € 13,26 per uur, volgens de betonindustrie cao.
 • 20% ploegentoeslag over alle gewerkte uren (3 ploegen).
 • De mogelijkheid voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • 32-40 uur per week, mogelijkheid om 1x per 3 weken op zaterdag te werken.
 • Prettige werkomgeving waar werken in teamverband erg belangrijk is.
 • Reiskostenvergoeding
 • Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

  De Ruwbouw Groep hecht veel waarde aan de kwaliteit van mensen binnen het bedrijf en is voortdurend bezig met ontwikkelen en innoveren om de beste kwaliteit te leveren.

  Dat houdt in dat de medewerkers alle ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Samen met jouw collega's zorg je er voor dat heel Europa de beste vloeren onder hun voeten krijgt.

  Wil jij een indruk krijgen van de werkomgeving? Bekijk dan het filmpje via deze link : https : / / www.werkzoeken.nl / 1239 tempo-

  team / werk / 1883816 fulltime-baan-bij-de-ruwbouw-groep-in-oosterhout-als-productiemedewerker / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term oosterhout

  Ben jij de betonmedewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Solliciteer direct of neem contact met ons op via 076-

  5211818 of via Ook kun je ons een Whatsappje sturen op 0612090946.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier