Meeloopstage per februari 2019 | HBO | Samenstelpraktijk | Amsterdam
Ernst & Young Global Limited
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

EY Accountants zoekt voor de vestiging Amsterdam een HBO meeloopstagiair(e) voor de samenstelpraktijk. Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken?

En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde HBO student(e) die als meeloopstagiair aan de slag gaat bij de samenstelpraktijk per feburari 2019.

Functie Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen.

Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY.

De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te orià nteren op de praktijk door middel van een meeloopstage.

Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Tijdens de stage werk je in teamverband waarbin werkplezier voorop staat.

Begeleiding Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding. Afdeling Binnen de praktijkgroep Compilation (samenstelpraktijk) verwerk je financià le administraties.

Tevens verleen je assistentie bij het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Door de teamindeling werk je veel samen met je collega's.

Met je team verzorg je de financià le administraties van verschillende clienten in het midden- en kleinbedrijf. Naarmate je je binnen deze afdeling verder ontwikkelt, adviseer je meer clienten op een breed financieel terrein. Profiel

 • Je bent bezig met de opleiding HBO Accountancy en je zit in je derde of vierde jaar.
 • Accuratesse, stressbestendigheid en weten wat service verlenen betekent zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en functioneert uitstekend in een team.
 • Tevens heb je de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak.

 • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging.
 • Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.

  Belangstelling

  Richt je sollicitatie aan Josephine Marres via onderstaande link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josephine Marres via 0621251191 en .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier