Tekenaar Prefab-HSB
UNILIN
Oisterwijk of home
35 dagen geleden

De functie

De tekenkamer van Prefab Solutions bestaat uit 8 collega’s die zich op projectmatige basis bezighouden met klant specifieke tekenwerkzaamheden.

Nadat de eerste offerte is goedgekeurd, dient deze als basis waarmee de tekenaars gaan werken. In een continu proces van overleg met de klant wordt ervoor gezorgd dat aan alle klantwensen kan worden voldaan.

Als tekenaar Prefab Solutions ben je tijdens het gehele project van offerte tot productie verantwoordelijk voor het maken van bouwkundige en productietekeningen voor de aan jou toegewezen projecten.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Tekenen van totale Prefab-oplossingen voor daken, wanden en dakkapellen (zowel bouwkundig als productie) Maken van tekeningen in AutoCadMaken van productietekeningen in HSB-
 • CadModelleren volgens BIM (IFC)Maken van bestellijsten vanuit productietekeningenVerzorgen van de overdracht van het tekenwerk naar productie en bedrijfsbureau.

 • Overleg met opdrachtgevers met betrekking tot afstemming van de specificaties van de projecten.
 • Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met het volgende profiel :

 • Opleiding op MBO / HBO-niveau in bouwkundige richting
 • Tenminste 2 jaar werkervaring met het maken van bouwkundige tekeningen in AutoCad
 • Ervaring met HSB-Cad is zeer gewenst
 • Omdat je veelvuldig contact hebt met klanten en opdrachtgevers zijn goede communicatieve en contactuele vaardigheden essentieel
 • Uitstekend proces- en planmatig inzicht, en in staat om klantgericht te denken
 • Je kunt goed in teamverband werken, onderlinge afstemming met collega’s en externe partijen is van groot belang
 • Als je ervaring hebt als tekenaar, of kennis hebt van tekenen met (HSB)-autoCad, en op zoek bent naar een functie met meer diepgang, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons ben je niet alleen aan het tekenen, maar ook projecten aan het begeleiden, klanten en opdrachtgevers aan het adviseren over (extra) mogelijkheden, en veelvuldig aan het samenwerken met collega’s van Unilin en klanten.

  Offer

  Heb jij je bouwkundige MBO of HBO-opleiding goed afgerond, en hebt je eventueel al een aantal jaren ervaring als tekenaar?

  Dan zoeken wij jou. Je persoonlijke groei stimuleren wij door je zowel intern als extern verder op te leiden. De inwerkperiode duurt 2 maanden.

  Mocht je te ver van onze vestiging in Oisterwijk wonen dan bestaat de mogelijkheid om de werkzaamheden vanuit huis of op locatie te verrichten.

  Daarnaast bieden we je, naast samenwerken met een professioneel team van ervaren tekenaars, een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

  Tot onze standaardvoorwaarden behoren namelijk 25 vakantiedagen plus 13 Atv-dagen, een ATV-compensatieregeling en een goede pensioenregeling.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier