Oncologie verpleegkundige dagbehandeling
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
16 dagen geleden

Werkomgeving

De afdeling medische oncologie streeft door intensieve integratie van preklinisch en klinisch onderzoek de behandeling van kanker te verbeteren.

De afdeling bestaat uit een klinische afdeling met 24 bedden, waarvan 4 bedden voor palliatieve zorg . Daarnaast is er een researchunit met 3 bedden en een dagbehandelingsunit met 28 bedden, inclusief de unit van 4 bedden waar de intensieve zorg rond stamceltransplantatie plaatsvindt.

Op de gecombineerde dagbehandeling worden patiënten behandeld voor de specialismen oncologie, hematologie en longoncologie.

De dagbehandeling is gehuisvest in een prachtige nieuwe locatie, waar extra comfort, zorg en aandacht hoog in het vaandel staan.

De dagbehandeling gaat uitbreiden van 28 naar 32-34 bedden. Voor de uitbreiding van deze zorg zijn we op zoek naar uitbreiding van het team gespecialiseerd verpleegkundigen.

Werkzaamheden

Je biedt hoogcomplexe zorg aan patiënten die veelal in studieverband worden behandeld. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de totale infuuszorg.

Je werkt daarbij nauwkeurig volgens protocollen en je bent in staat prioriteiten te stellen. Collegialiteit en een uitstekende attitude zijn van groot belang.

Je hebt oog voor de behoeften van de patiënt en hebt een pro-actieve opstelling in het signaleren van problemen. Je ziet het als uitdaging om de kwaliteit van zorg voor de oncologische patiënt nog meer te verbeteren en vindt het volgen van de oncologische ontwikkelingen vanzelfsprekend.

Jouw profiel

 • je bent een BIG geregistreerd verpleegkundige, bij voorkeur HBO-V;
 • je hebt de vervolgopleiding Oncologie gevolgd en hebt relevante oncologie-ervaring;
 • je bent in staat om op enthousiaste en stimulerende wijze een bijdrage te leveren aan de zorg voor de patiënten;
 • kwaliteit en veiligheid staan voorop in je werk;
 • je hebt goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en het vermogen te reflecteren;
 • je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer en je bent flexibel.
 • Wij bieden

  Salarisschaal 8A : 2659 tot 3202 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze voorwaarden zie : https : / / www.

  werkenbijvumc.nl / arbeidsvoorwaarden /

  Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van.

  Zie voor meer informatie Screeningsprocedure’ bij .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier