VACATURE ELEKTROMONTEUR TE AALSMEER (VASTE BAAN)
Randstad
Zaandam, NL
5 dagen geleden

VACATURE ELEKTROMONTEUR TE AALSMEER (VASTE BAAN)

Jij vind het helemaal te gek om te werken aan luxe jachten. Daarnaast heb je ook een elektrotechnische achtergrond én woon je in regio Groot-

Amsterdam. Jij bent dé kandidaat voor deze opdrachtgever. Ga je liever voor zekerheid? Bij deze opdrachtgever kom je direct in dienst met uitzicht op vast!

VACATURE ELEKTROMONTEUR TE AALSMEER (VASTE BAAN)

Wie zijn ze?

Deze organisatie is met haar specialistische producten, diensten en service een wereldwijd begrip in de luxe jacht- en scheepsbouw.

Door hun jarenlange ervaring in deze prachtige business weten zij telkens weer de wensen van hun gerenommeerde internationale cliënten te vervullen.

De mega jachten en schepen van vandaag hebben steeds meer uiteenlopende elektrotechnische installaties en computergestuurde alarm-

monitoring- en besturingssystemen aan boord, uitdagend! Dit bedrijf ontwerpt, bouwt en installeert deze systemen en integreert ze, zodat ze overzichtelijk en makkelijk te bedienen zijn.

VACATURE ELEKTROMONTEUR TE AALSMEER (VASTE BAAN)

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam op de afdeling van de laagspannings assemblage. Aan de hand van tekeningen bouw, bedraad, stel je samen en test je de installaties.

Daarnaast houd je je bezig met het verrichten van storingsanalyse, het verhelpen van storingen, mechanische bewerkingen van kasten en panelen en het toepassen van verbindingstechnieken (solderen, aanbrengen kabelschoen, etc.)

Wat heb je nodig?

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO Diploma Niveau 2 richting elektrotechniek. Dit mag ook HAVO aangevuld met EMBI-cursussen zijn;
 • Je hebt relevante en recente werkervaring;
 • Je kunt goed Technisch Tekening Lezen;
 • Je bent in staat zelfstandig je planning en werkvolgorde te monitoren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat krijg je ervoor terug?

  Afgezien van de leukste collega's in de industrie en het werken aan de grootste jachten op de oceaan biedt deze opdrachtgever jou één ding dat geen van de andere bedrijven je kan bieden; een echte familie!

  Omdat je daarvan je rekeningen niet kan betalen, bieden zij jou ook nog een goed salaris (tussen 2000,- en 3000,-!)

  Daarnaast heb je flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en trainingen. Deze opdrachtgever steunt jou in je ontwikkeling.

  Je treed direct in dienst bij de opdrachtgever!

  Is je interesse gewekt?

  Stuur gewoon even je CV naar of klik op de SOLLICITEER DIRECT knop. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier