Medewerker bediening m/v 38 uur per week
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Zeist, Nederland
17 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste medewerker bediening. Je bent hoffelijk, hebt een groot inlevingsvermogen en kan op een pro actieve manier met vragen van gasten omgaan.

Je kan ingezet worden bij het ontbijt, de lunch, het diner en in de bar. Je bent de gastheer / -vrouw, het visitekaartje van Woudschoten.

Opleiding en ervaring

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze medewerker bediening met ervaring en die graag wil werken. Bij voorkeur met een afgeronde horeca opleiding en werkervaring in soortgelijke bedrijven.

Wij bieden wij jou

Werken in een jong, spontaan, hardwerkend team van 10 collega’s

Zeer goede begeleiding door ervaren medewerkers

Een plezierige werksfeer

Zeer regelmatig vrij in de weekenden

Vrij met de Kerstdagen tot en met Oud en nieuw

Overurenregeling : terug gegeven in vrije tijd, wanneer dat niet lukt worden ze volgens cao betaald

Goed Salaris

Reiskosten € 0,19 per kilometer tot maximaal 20 km

Fitnessplan

En wat dacht je van het bedienen van Het Nederlands Elftal. Dit behoort ook tot de mogelijkheden!

Solliciteren

Wij zijn geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct voor een tevreden gast en een eindresultaat om trots op te zijn.

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je motivatie en cv naar Ingrid Petiet, ipetiet woudschoten.nl of bel 0343-492492.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier