Parttime Productiemedewerker
Randstad
Westzaan, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Parttime Prodcutiemedewerker Zaandam e.o.

Wil jij naast je school / studie in de middag / avond uren nog lekker wat bijverdienen bij een van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland?

Wil jij meer ervaring op doen in de productie / logistieke branche? Word dan productiemedewerker bij Kuehne + Nagel in Zaandam.

Kuehne + Nagel verwerkt dagelijks tonnen plastic, papier en levensmiddelen afkomstig van de supermarkt. Alles wat de supermarkten niet meer kunnen verkopen komt uiteindelijk in jouw handen terecht.

Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat deze retourgoederen op de correcte manier worden verwerkt en gerecycled en draag je daarom dus actief bij aan een een schoner milieu. Wie wil dat nou niet?!

Daarnaast investeert Kuehne + Nagel in jouw verdere carriere als logistiek medewerker met on-the-job trainingen zoals het gebruiken van een administratief scansysteem en het veilig rijden op EPTs (electropallettrucks) waar jij ook je certificaat voor kan halen!

 • Wat jij van ons krijgt;
 • Een mooie (bij)baan als productiemedewerker naast je studie of andere baan met een startsalaris van €9,69 (bij 22 jaar e.
 • o.) wat oploopt tot €13,00 p / u voor het werken in de avonduren. Salarisschaal onderaan de vacature.

 • Een part time baan / oproep functie tussen de 1-5 diensten per week.
 • Reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid tot trainingen en het behalen van certificaten (bijv. EPT)
 • Salarisschaal : 23 jaar eo €9,69

  18 jaar €6,07

 • Wat wij van jou verwachten;
 • Jij bent flexibel, je werkt op basis van oproep en bent beschikbaar voor de middag / avond.
 • Jij bent woonachtig omgeving Zaandam
 • Jij bent in het bezit van eigen vervoer
 • Kun jij al deze vragen met een volmondige JA' beantwoorden en heb jij zin om ons team te komen versterken? Solliciteer dan snel via de sollicitatie knop en wie weet sta jij binnenkort als in ons magazijn te werken!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier