(Hoofd)constructeur Voertuigontwikkeling
DÉTECH ENGINEERING
Eindhoven, Netherlands
11 dagen geleden

Functie :

De afdeling Voertuig Installatie is systeemverantwoordelijk voor het remsysteem, de luchtverzorging en de engineering van de installatie in het voertuig.

Dit houdt in alle pneumatische, hydraulische, brandstof en adblue leidingen. Bovendien worden alle elektrische bedradingen in het chassis door dit team ontwikkeld.

Het draait bij de voertuig installatie voornamelijk om packaging van componenten, routing en afsteuning van bundels / leidingen.

De uitdaging ligt in beheersing van variatie, manonafhankelijke montage en realiseren van betrouwbaarheid.

Functie

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van voertuiginstallaties, alsook deze te implementeren in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor elektrische bedrading en de daarbij behorende componenten.

Je kunt ook ingezet worden voor andere installatie werkzaamheden op het gebied van pneumatische, hydraulische, brandstof en adblue leidingen.

De constructies (CAD files) die je in Unigraphics opzet, verwerk je naar de noodzakelijke product- en overzichtstekeningen.

Om het rendement uit de installatie te maximaliseren is nauw overleg met de diverse in- en externe afdelingen van groot belang.

Het spreekt voor zich dat je de constructies die jij ontwikkelt of aanpast voldoen aan de gestelde eisen (zoals veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en kosten).

Naast je eigen oordeel is het vaak noodzakelijk dat je verschillende zekerstellingactiviteiten inzet en ondersteund t.a.

v. de verschillende beproevingsafdelingen. Je werkt meestal aan verschillende projecten tegelijkertijd en dient daarom passende planningen te maken en na te komen.

Eisen : Je bent allereerst een gedreven en plezierige collega. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- opleiding : bijvoorbeeld Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Elektro.

Je bent analytisch ingesteld, creatief, alsook een echte teamplayer die om kan gaan met hectiek en stress. Ervaring met productontwikkeling, Unigraphics, Design for Six Sigma en FMEA zijn belangrijk.

Communiceren in Engels en Duits is voor jouw geen probleem.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier