Orderpicker Burgh-Haamstede
Luba
Middelburg, Zeeland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Burgh Haamstede zijn wij per direct op zoek naar orderpickers. De opdrachtgever krijgt van verschillende horeca-

en cateringbedrijven dagelijks bestellingen door. Aan jou de taak om deze orders uit het magazijn, de koeling en de diepvries te pakken en verzendklaar te maken.

Via een voicepicking-systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens ga jij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je het aantal producten dat wordt gevraagd. Je herhaalt

de order zodat de computer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij je order klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederen zodat jouw collega's het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs.

En dan snel weer door naar de volgende order!

Onze opdrachtgever levert alle producten aan de horecabranche. Onze klant werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten.

De standplaats van deze vacature is Burgh- Haamstede. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Functie eisen

Om van deze functie een succes te maken, vragen wij het volgende van jou : Je hebt ervaring met

orderpicken waarbij je gebruik hebt gemaakt van voicepicking. Je bent fulltime beschikbaar en je wil graag in wisselende diensten werken (avond, nacht en weekend).

Je hebt er geen enkel probleem mee om in een koude omgeving te werken. In deze functie kom je namelijk te werken in een gekoelde en / of vriesruimte.

Uiteraard ontvang je hier een toeslag voor. Je hebt ervaring met het werken met een norm. Je bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk.

Wat wij bieden

Bij goed functioneren kun je na de uitzendperiode een contract bij de opdrachtgever krijgen. Het bruto uurloon bedraagt € 11,52 voor 22 jaar e.

o. Daarnaast ontvang je een koude- of vriestoeslag per uur (indien van toepassing) en toeslagen voor avond-, nacht- en weekenddiensten.

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden en kun je niet wachten om te beginnen? Reageer dan nu!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier