Senior analist Cytologie
Isala Diaconessenhuis
Zwolle, Belgium
13 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Hier werken we samen aan kwaliteit"

Isala in Zwolle is één van de grootste niet-academische zorgorganisaties van Nederland, met ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel.

De afdeling Pathologie werkt ook voor het ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk.

Ons doel is : hoogwaardige zorg op menselijke maat bieden aan patiënten en een betekenisvolle werkplek voor medewerkers.

Een baan bij Isala betekent prettig en uitdagend werk, actief meedenken over veranderingen en volop mogelijkheden om jezelf en jouw vak continu te ontwikkelen.

Isala is aangesloten bij de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

De afdeling Pathologie is op zoek naar een enthousiaste senior analist Cytologie voor 24 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar die zich graag wil ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving.

De functie

Binnen een team van elf medewerkers (ruim acht fte), zijn we als analisten Cytologie betrokken bij het beoordelen en vervaardigen van gynaecologische en niet-

gynaecologische preparaten.

We assisteren bij puncties door pathologen en medisch specialisten ten behoeve van o.a. de Radiologie en MDL in Zwolle, Meppel en Harderwijk.

Binnen de afdeling is de verdere ontwikkeling gericht op de uitvoering van aanvullende technieken, zoals immunologische-

HPV-, flowcytometrische en overige moleculaire bepalingen.

Een veelzijdige functie dus voor een enthousiaste teamspeler. Een belangrijk deel van de werkzaamheden zal vooral de punctiecytologie betreffen, met name assistentie in de kliniek en beoordelen en samen kijken van preparaten met de patholoog.

Het profiel

 • Je hebt brede ervaring in de cytodiagnostiek, met name punctiecytologie en ook affiniteit met laboratoriumwerk
 • Je beschikt over een afgeronde HLO-opleiding histo-cytologie, of MLO met relevante cursussen in cyto-pathologie
 • Enkele jaren werkervaring en ervaring met ROSE (Rapid On Site Evaluation) is vereist
 • Je hebt een probleemoplossende werkhouding en je bent communicatief vaardig. Een rijbewijs is noodzakelijk
 • Het aanbod

  De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 50 met een huidig maximumsalaris van € 3.421,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van vooropleiding en ervaring.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier