Bouwmaatvoerder
Teqoia
Almelo, Nederland
2 dagen geleden

Je gaat de maatvoering verzorgen ten behoeve van woning- en utiliteitsbouwprojecten. Je voert situatie-, controle-, hoogte-

en deformatiemetingen uit en verwerkt de ingewonnen gegevens op kantoor of zorgt dat deze door de binnendienst kan worden verwerkt in een CAD-

programma.Het betreft een zelfstandige functie met veel afwisseling en vrijheid. De ene keer ben je vroeg klaar, de andere keer vraagt de planning dat je iets langer doorgaat.

De insteek is een detacheringsperiode waarna je in dienst treed bij onze relatie. Kortom, het betreft geen tijdelijke functie.

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden? Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever; Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 2200,-

 • € 3200,- afhankelijk van ervaring en opleiding; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Auto van de zaak; Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden. Je komt te werken bij een begrip op het gebied van (land)meetkundige werkzaamheden. Onze relatie werkt o.

  a. voor overheden, ingenieursbureaus, aannemers uit de (civiele) bouwsector maar voelt zich ook niet te groot voor particulieren.

  Dit kenmerkt de instelling van de organisatie; met elkaar voor elkaar. Vanwege de aanhoudende opdrachten op het gebied van bouwmaatvoering zijn wij namens hen op zoek naar een Bouwmaatvoerder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier