Functioneel Ontwerper Appontwikkeling IV Organisatie
UWV
Amsterdam, Netherlands
13 dagen geleden

Wat je gaat doen

Heb jij de drive om twee van de meest bezochte websites van Nederland optimaal te laten functioneren? Realiseer jij dat onze nieuwe app live gaat?

En vind jij het boeiend om jouw kennis in het grootschalige IT-landschap van UWV toe te passen? Dan ben jij de functioneel ontwerper die de webapplicaties van UWV mag ontwerpen in het SCRUM-team bij Klant&Service.

Om onze klanten te voorzien van goede digitale dienstverlening bouwen we in een hoog tempo door aan de portalen en applicaties waar onze klanten gebruik van maken.

Maandelijks worden onze websites UWV.nl en werk.nl meer dan 5 miljoen keer bezocht door werkzoekenden én werkgevers. Deze websites optimaliseren we door hier continu diensten voor te verbeteren en aan toe te voegen.

Als functioneel ontwerper in één van onze multifunctionele Scrumteams is het jouw rol om deze nieuwe functionaliteiten te ontwerpen en bestaande functionaliteiten te wijzigen.

Dit doe je zowel voor kleine applicaties als voor grote projecten, zoals de website en de UWV app die in ontwikkeling zijn.

Zo zorgen we er samen voor dat onze klant onze digitale dienstverlening zo prettig mogelijk ervaart.

De ontwikkeling van IT binnen UWV heeft ondertussen niet stilgestaan. Integendeel. De veranderingen gaan razendsnel.’ Shai Gharbaran FO-er bij UWV

Wil je het hele interview lezen? Ga dan naar uwv.nl / functioneelontwerper

Wat we van je verwachten

Kom je als Functioneel Ontwerper bij ons werken, dan kies je voor onze uitdagende ICT-omgeving en voor samenwerking. We bieden jou de kans om ons team te versterken en mee te werken aan de ambities van de UWV-divisie Klant & Service.

Je past als functioneel ontwerper in ons team als je proactief en nieuwsgierig bent, lef hebt en over een groot leervermogen beschikt.

Daarnaast heb je een relevante studie- of werkachtergrond en bezit je de volgende vakvaardigheden :

 • kennis en ervaring met UML, RUP, Use Cases;
 • kennis en ervaring met Modelleringstechnieken;
 • minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Wat je van ons kan verwachten

  Als UWV willen we het beste voor onze mensen betekenen. We bieden een uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een dertiende maand, een modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke regelingen voor opleiding en ontwikkeling.

  Daarnaast hechten we belang aan een goede werk-privé balans en ontwikkelperspectief voor onze medewerkers.

  UWV is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. ( ) Deze dynamiek brengt veel afwisseling met zich mee en geeft je de kans steeds weer nieuwe dingen te doen en te leren.’

  De salarisindicatie bedraagt maximaal € 4.277,- (medior) / € 4.768,- (senior) per maand op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier