Eerste bedrijfsautomonteur
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
26 dagen geleden

Introductie

Voor in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een eerste bedrijfswagenmonteur. Onze opdrachtgever biedt hoogwaardige transportoplossingen en diensten en streven naar een langetermijnrelatie, waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken vooropstaan.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan als eerste bedrijfswagenmonteur? Reageer dan nu!

Organisatie

De organisatie is bekend als nationaal bedrijfswagendealer en als personenwagendealer. Zij bieden hoogwaardige transportoplossingen en diensten en streven naar een langetermijnrelatie, waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken vooropstaan.

Functie

Als eerste bedrijfsautomonteur ga je aan de slag met de zeer geavanceerde techniek van de trucks en bestelwagens. Je checkt een probleem, stelt de diagnose en repareert de trucks en bestelwagens.

Functie eisen

Je bent een eerste bedrijfsautomonteur en hebt een enthousiaste service- en klantgerichte instelling.

Verder ben je in het bezit van :

 • Diploma 1ste bedrijfsautomonteur
 • APK-diploma’s zware voertuigen
 • Als persoon :

 • Ben je een goede teamspeler
 • Kun je goed zelfstandig werken
 • Ben je secuur en nauwkeurig
 • Aanbod

  Een boeiende werkomgeving met afwisselend, uitdagend werk, een prima pakket arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier