Jeugdarts of jeugdarts in opleiding
ZuidZorg
Veldhoven
21 dagen geleden

Over de organisatie

JGZ ZuidZorg is een innovatieve Jeugdgezondheidszorgorganisatie. We werken samen met ouders en JGZ-professionals aan een organisatie die aansluit bij de ouders van nu.

Dat betekent voor ons :

 • JGZ dichtbij de ouders en kinderen
 • JGZ op maat, afhankelijk van de behoeften van ouders en kinderen
 • JGZ in samenwerking met ouders en andere professionals
 • JGZ online, waarbij we de technische mogelijkheden optimaal inzetten
 • De functie

  Tijdens de spreekuren onderzoek je op het consultatiebureau de groei, de lichamelijke- en psychosociale ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar en je signaleert problemen bij de pedagogische vaardigheden van ouders en andere bedreigende factoren.

  Je normaliseert en demedicaliseert. Als het nodig is, zorg je voor (para)medische en GGZ-verwijzingen.

  Je coördineert behandel- en begeleidingsplannen en adviseert collega’s over de uitvoering hiervan. Nauwe samenwerking met de ketenpartners en afstemming met de gemeenten zijn belangrijk.

  Niet alleen voor de zorg aan de individuele kinderen en hun ouders maar ook ter bevordering van de publieke gezondheid in jouw regio.

  Je krijgt de ruimte om je relatienetwerk met (para)medici, de GGZ, het onderwijs en de (jeugd)hulpverlening op te bouwen en te onderhouden en wordt aangemoedigd om kansen ter bevordering van de publieke gezondheid te verkennen en ontwikkelen.

  In jouw team van artsen, verpleegkundigen en assistentes heb je een coachende rol. Tenslotte voer je het Rijksvaccinatieprogramma uit.

  Functie-eisen

  Je toont interesse in kinderen, biedt een luisterend oor aan de ouders en bouwt een vertrouwensrelatie op met ouders, verzorgers en kinderen.

  Jouw boodschap breng je vriendelijk en helder over, zodat je draagvlak creëert voor jouw adviezen en kinderen en ouders motiveert om, bijvoorbeeld, gezond te leven.

  Jouw houding is integer en professioneel en je kunt efficiënt samenwerken binnen een zelforganiserend team. Je wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van JGZ ZuidZorg, bent digitaal vaardig en staat open voor ontwikkelingen, zoals e-

  consult of andere vernieuwende producten. Ook verwachten wij dat je JGZ op de kaart zet in de wijk en de gemeente door beleidsadviezen te geven gericht op de populatie van inwoners.

  Je neemt initiatief tot samenwerking met ketenpartners en benut kansen ter bevordering van de publieke gezondheid.

  Je hebt de opleiding tot jeugdarts KNMG, 1E fase afgerond of je bent basisarts en bent bereid de opleiding te volgen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

  Wij bieden

  Wij bieden je een contract aan waarbij het aantal uren bespreekbaar is. In eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

  Op basis van de behoeften van ouders en samen met je collega’s bepaal je het rooster van je team en heb je dus invloed op je werktijden.

  Tijdens het inwerken in je nieuwe baan worden je diverse scholingen aangeboden om het vak van jeugdarts uit te oefenen. Daarna bieden wij je verdiepende ontwikkel-

  en opleidingsmogelijkheden aan.

  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen Thuiszorg (VVT), salarisschaal FWG 65 voor jeugdarts en FWG 60 voor basisarts.

  Je neemt automatisch deel aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier