1e Monteur WT, KSW (HVAC), Venlo
ENGIE
Netherlands, Limburg , Venlo
17 dagen geleden

Ben jij klaar voor de volgende stap?!

Functieomschrijving

Als 1e monteur zorg je samen met het team voor de uitvoering van klussen en / of projecten bij uitdagende en diverse klanten.

Dit loopt uiteen van het vervangen of aanpassen van installaties tot grotere projecten. In deze rol ben je zelfstandig onderweg of stuur jij een team aan zodat de werkzaamheden naar tevredenheid van de klanten tot een goed resultaat worden gebracht.

Je verantwoordelijkheden zijn :

 • Het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen verschillende soorten projecten (utiliteit & lichte industrie), super divers!
 • Je zorgt voor vervanging of uitbreiding van de bestaande WT installaties
 • Je let goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en bent binnen de gestelde tijd klaar
 • De ene keer werk je op één groot project voor een langere tijd, de keer erop betreft het een kortere klus die geklaard kan worden in een dag
 • Als 1e monteur zorg jij voor ervaring op de werkvloer en zorg je dat monteurs weten hoe ze hun werk kunnen doen
 • Binnen jouw rol is relatiebeheer belangrijk zodat je goed overweg kunt met de klant, ook op de langere termijn
 • Je bent zelfstandig en werkt secuur de administratie bij
 • Je bent een teamplayer en hebt een flinke dosis humor!
 • Functie-eisen

 • Je beschikt over een opleiding richting de installatietechniek of hebt voldoende kennis en werkervaring in dit vakgebied
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van installaties binnen de utiliteit
 • Je bent communicatief vaardig en weet je team op een coachende manier te motiveren
 • Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en leergierig en hou je van aanpakken
 • Oh en je bent niet bang voor een beetje spanning!
 • Wat bieden wij je

  Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings-

  en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

  Bedrijfsinformatie

  ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening.

  Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-

  Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

  Contactinformatie

  Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Petra van Dommelen via 06 226 671 67 of via mail Petra.

  van.dommelen engie.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier