Internist-hematoloog
JobLeads
Rotterdam, Netherlands
5 dagen geleden
source : JobLeads

U werkt als chef de clinique op een klinische hematologische unit.

U participeert binnen een veelzijdige en dynamische afdeling in het geheel van werkzaamheden van de klinische en poliklinische behandeling van patiënten met hematologische aandoeningen.

Werkomgeving In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg.

We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw. De afdeling Hematologie vervult een centrumrol bij de behandeling van patiënten met bloed-

en lymfeklierziekten en fungeert als stamceltransplantatie- en hemofiliecentrum.

De afdeling beschikt over hemostase-, immunohematologie- en cytologielaboratoria.

Binnen het Researchlaboratorium in de faculteit wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de bloedcelvorming, het ontstaan van leukemie, hemostase en trombose, stamceltransplantatie en naar de ontwikkeling van diagnostiek en therapie.

U bent internist-hematoloog.

U bent enthousiast en dynamisch, resultaatgericht en in staat samen te werken in (multidisciplinaire) teams, waarbij u een goed ontwikkeld gevoel heeft voor intermenselijke verhoudingen.

Ook kandidaten die de opleiding bijna voltooid hebben, worden nadrukkelijk verzocht te reageren. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en / of relevante registraties zoals BIG / RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal ? 6.794,- (schaal MS).

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC). Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dr.

P.A.W.

te Boekhorst, internist-hematoloog en opleider Hematologie, telefoon : 010 703 31 23.

Voor overige informatie kunt u terecht bij prof.dr.

F.W.G.

Leebeek, afdelingshoofd, telefoon : 010 703 37 40.

Heeft u vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure dan kunt u contact opnemen met Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, telefoon : 010 703 18 92.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier