Software Developer - Ede - Junior
CareerValue B.V.
Ede, NL
2 dagen geleden

Als .NET developer ga je aan de slag met relevante technieken als ASP.NET MVC, C#, Entity framework en AngularJS. Je komt te werken in een van de twee .

NET teams en het team waarin jij gaat werken houdt zich bezig met nieuwe projecten. Als junior .NET developer kom je onder de hoede van een meer ervaren collega die je de kneepjes van het vak verder bijbrengt.

Om goed te passen in deze functie heb je onlangs je HBO informatica afgerond en neem je basis plus kennis mee van C#.NET.

De overige technieken wordt je dan zo aangeleerd. Omdat je vooral werkt aan interne projecten is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en niet bang bent om langs bureaus van non IT collega's te lopen om je informatie op te halen.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO werk en denk niveau
 • Je hebt wat ervaring met C#, ASP.NET, SQL Server
 • Kennis van MVC, Entity Framework en AngularJS is een pre
 • Je bent communicatief vaardig
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze klant houdt zich bezig met het energie neutraal maken van wonen en werken. Zo'n 200 medewerkers zijn daar dagelijks mee bezig en die worden ondersteund door allerhande intern ontwikkelde applicaties.

  Er is een onderhoud team van 3 .NET developers en een nieuwe projecten team van 4 .NET developers. Voor het laatste team is er behoefte aan uitbreiding met een junior .NET developer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier