Medewerker Orderverzameling (nacht)
HANOS
Nijmegen
44 dagen geleden

HANOS Nijmegen

HANOS vestigde zich in september 1994 in Nijmegen. De groothandel waarin zij werken heeft een oppervlakte van rond de 15.000m2.

Volgens vestigingsmanager Jacco Rombauts is geen dag hetzelfde bij HANOS Nijmegen. We hebben een ongelofelijke diversiteit aan producten en klanten.

We staan ervoor om alle klanten met een glimlach de winkel uit te laten lopen. Dit doen we door middel van goede productkennis, onze passie en onze mooie producten.

De afdeling

HANOS heeft met haar eigen centrale en decentrale distributiecentra de gehele logistieke keten in eigen beheer. De klanten worden rechtstreeks beleverd vanuit het distributiecentrum van de diverse HANOS-

vestigingen en op hun beurt worden de zelfbedieningsgroothandels beleverd vanuit de centrale distributiecentra die gehuisvest zijn in Apeldoorn.

Om het gehele logistieke proces goed te kunnen laten verlopen zijn er zeer veel medewerkers bij betrokken, van orderverzamelaar tot chauffeur en van medewerker afdeling orderintake tot de logistieke planners.

Met elkaar zorgen zij er voor dat klanten en vestigingen de juiste bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen.

De functie

Ter uitbreiding van ons enthousiaste logistieke team zijn wij op zoek naar nieuwe Medewerkers Orderverzameling. Ben jij flexibel ingesteld en ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken?

Niet denken, maar doen!’ Dat is jouw motto; solliciteer dan snel!

Door jouw actieve houding zorg je er samen met je team voor dat alle producten op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Je hebt elke dag te maken met nieuwe orders en met andere producten waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent een belangrijke schakel in het gehele proces.

Jij hebt de verantwoordelijkheid dat de orders op de juiste manier en elke keer op tijd zijn verzameld, zodat de verschillende klanten de producten zoals gewenst tijdig ontvangen.

Je draagt zorg voor het correct verzamelen van klantorders en je controleert de goederen op houdbaarheidsdatum en beschadigingen.

Wanneer goederen niet aan de gestelde eisen voldoen, geef je dit door aan de Teamleider.

De werktijden variëren tussen 19.00 uur t / m 04.00 uur in de morgen. Je werkt afwisselend in middag- / avonddiensten en nachtdiensten.

Ook zin in deze belangrijke functie binnen een variërend team? Solliciteer dan direct!

Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je hebt een proactieve werkhouding.
 • Je hebt affiniteit met de logistiek en horeca.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling.
 • Ten slotte ben je flexibel inzetbaar en wil graag onderdeel uitmaken van het HANOS Amsterdam team.
 • Wij bieden voor deze functie

 • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris;
 • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering);
 • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier