Sales Engineer
VDL Recruitment
Eindhoven, Nederland
6 dagen geleden

Ben jij een geboren Sales Engineer binnendienst en heb je ervaring met warmtewisselaars? Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij binnen VDL Klima zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!De Functie : Als Sales Engineer binnendienst werk je bij VDL Klima in een team van 10 enthousiaste en flexibele collega’s.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om projectaanvragen en vraagstukken omtrent diverse (technische) componenten uit ons verkooppakket.

Verder breng je offertes uit, bewaak je samen met collega’s van de binnendienst lopende orderprojecten. Ook geef je telefonisch of tijdens klantbezoeken (technisch) advies.

Het productenpakket waarvan je samen met een aantal collega’s de verkoop verzorgt, bestaat hoofdzakelijk uit o.a. lucht / lucht en lucht / water koelers, boxcoolers en buizenwarmtewisselaars) en ventilatiesystemen voor diverse applicaties, zoals (elektrische) voorstuwingsystemen, energiegeneratoren en transformatoren.

Naast deze taken doen wij ook een beroep op jouw sociale en commerciële kwaliteiten om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te onderhouden.

Jouw kwaliteiten : Je hebt een afgeronde hbo opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je signaleert ontwikkelingen in je vakgebied en bent initiatiefrijk.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift. De beheersing van de Engelse taal is een pré. Kennis van warmtewisselaars is een pré.

Wij bieden : Een internationaal, industrieel familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-

nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert Goede werkomgeving, waar ruimte is voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden Solliciteren?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de Solliciteer’ knop. Gelieve een CV en beknopte motivatie toe te voegen waarom juist deze rol je interesse heeft.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij VDL Klima en wensen deze vacature niet in te vullen middels een tussenkomst van een uitzend-

detacherings- of werving & selectiebureau. Het bedrijf VDL Klima ontwikkelt en produceert warmtewisselaars (o.a. lucht / lucht en lucht / water koelers, boxcoolers en buizenwarmtewisselaars) en ventilatiesystemen voor diverse applicaties, zoals (elektrische) voorstuwingsystemen, energiegeneratoren en transformatoren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier