Wijkverpleging
Vierstroom
Utrecht
3 dagen geleden

Wil jij samen met ons bouwen aan een nieuw team in de omgeving Utrecht?

Vanwege uitbereiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de omgeving Utrecht.

Waar werk jij graag aan mee?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait.

Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf.

Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen.

Bij Vierstroom Zorg Thuis werken we daar graag aan. Elke dag weer. Help jij ons mee?

Is dit jouw droombaan?

Je start in een nieuw team dat volop in ontwikkeling is en helpt graag mee opbouwen. Je verleent dagelijkse verzorging aan de cliënten in de thuissituatie.

Je analyseert de behoefte aan zorginzet en stemt de zorgvraag af op het aanbod vanuit Vierstroom Zorg Thuis.

Verpleegkundige niveau 4

Wijkverpleegkundige hbo-V

Wijkteam Utrecht

Kom eens op de koffie / thee bij ons

Benieuwd of wij jouw droombaan hebben? Kom eens langs of bel met de wijkverpleegkundige Iris van Son op telefoonnummer 06-

46361414! Zij vertelt je graag waarom wij zo’n goede en leuke werkgever zijn.

Ben je overtuigd?

Solliciteer snel. Het aantal uur is nader te bepalen in overleg met het wijkteam. Wij gaan er vanuit dat je over het diploma Verzorgende 3 IG, Verpleegkundige niv.

4 of hbo-V beschikt en wij zijn heel benieuwd naar jou als persoon. Vul het in of mail je motivatiebrief en CV naar onder vermelding van Verzorgende 3 IG / Verpleegkundige 4 / Wijkverpleegkundige Wijkteam Utrecht’.

Zolang de vacature op de website staat is deze nog niet verlopen.

En dan dit nog

Wij weten dat onze werknemers het hart van de organisatie zijn en hechten grote waarde aan jouw mening in alle ontwikkelingen binnen onze organisatie! Zo blijft je werk uitdagend en afwisselend.

Ook jezelf blijven ontwikkelen is leuk. Daarom bieden wij hiervoor volop ruimte. Daarnaast krijg je natuurlijk een iPad en smartphone tot je beschikking om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier